Lediga jobb Volution Holdings Sweden AB i Kramfors

Se alla lediga jobb från Volution Holdings Sweden AB i Kramfors. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kramfors som finns inom det yrket.

VoltAir söker produktionsledare till Produktionen i Nyland

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en ny spännande tjänst som produktionsledare. VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanla... Visa mer
Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en ny spännande tjänst som produktionsledare.
VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.


Arbetsbeskrivning
Som produktionsledare leder du det dagliga arbetet för vårt erfarna produktionsteam i Nyland. Du planerar och prioriterar arbete inom produktion och logistik samt arbetar med ständiga förbättringar för att vidareutveckla arbetssätt och processer.
I rollen ingår personalansvar med arbetsuppgifter så som lönesättning, medarbetarsamtal och rehabilitering. Du som produktionsledare arbetar systematiskt med arbetsmiljö i olika delar och frågeställningar och förväntas driva verksamhetens verksamhetssystem som i dagsläget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vidare tycker du om och ser fördelen att systematiskt arbeta i företagets affärssystem. Till din hjälp har du såväl lokala funktioner och kompetenser som centrala stödfunktioner, till exempel HR, ekonomi, inköp och marknadsavdelning. Vidare finns det inom VoltAir goda utvecklingsmöjligheter att växa vidare såväl lokalt i Nyland som inom Volution-koncernen.

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och erfarenhet av ledande befattning inom produktion, gärna inom tillverkande industri. En bred bakgrund från tillverkande industri till exempel inom produktionsplanering, kvalitetsarbete och produktionsteknik är meriterande. Du har erfarenhet av att planera och prioritera samt förmåga att leda arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt vad gäller rutiner och ordning och reda. Som person är du lösningsorienterad och har en god initiativförmåga, du gillar en varierande arbetsdag, och som ledare är du prestigelös och agerar förebild och har förmågan att genom ditt engagemang och din motivation sprida detta vidare till ditt team. Du är en van användare av affärssystem och ser positivt på systemstöd för att utveckla förtagets processer samt följa upp och analysera resultat från produktionen.

Vi erbjuder
Hos oss får du en spännande roll och ett varierande arbete tillsammans med ett erfaret och kompetent team. Du får genom din ledande roll en stor påverkansmöjlighet att utveckla produktionen och vara högst bidragande i vår utvecklingsresa. Att skapa processer, struktur och effektivisera produktionen i kombination med att motivera medarbetarna ligger högt på din agenda.

Språkkunskaper
Svenska i tal och skrift. Grundläggande kunskaper i engelska ett krav.


Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Nyland.


Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig chef, Andreas Löfstrand tel. 0470-70 77 05 eller HR, Martin Åkerman tel. 0470-70 77 01

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till [email protected]. Märk din ansökan med ”produktionsledare”. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-06-23. Visa mindre

VoltAir söker montör till Produktionen i Nyland

VoltAir söker Montör till produktionen i Nyland Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en driven och tekniskt kunnig montör till vår växande verksamhet. Är du en lösningsorienterad person med erfarenhet inom plåtbearbetning och maskinunderhåll? Då kan du vara den vi söker! VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspekt... Visa mer
VoltAir söker Montör till produktionen i Nyland
Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en driven och tekniskt kunnig montör till vår växande verksamhet. Är du en lösningsorienterad person med erfarenhet inom plåtbearbetning och maskinunderhåll? Då kan du vara den vi söker!
VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Nyland, Ångermanland och Torsby, Värmland.

Arbetsbeskrivning
Plåtbearbetning: Utföra ställ/verktygsbyten, stansning, kantpress, hantera kringutrustning, effektivisera arbetet samt utföra löpande och förebyggande underhåll av vår maskinpark för plåtbearbetning.
Bygga och montera produkter: Arbeta med att bygga och montera våra ventilationsprodukter efter ritningar och specifikationer.
Materialhantering: Säkerställa att rätt material såsom profiler och plåt finns tillgängligt för varje byggnation.
Stödja avdelningar: Bistå andra delar av företagets produktion med arbetsuppgifter relaterade till plåt och montage
Packning och lastning: Hjälpa till med packning, lastning och lossning av produkter och material.
Lagerhantering: Delta i omstrukturering av lager, inventering och märkning av lagerplatser.
Platsmontage: Vid behov vara behjälplig att utföra montage och installation på plats hos kund, det innebär således att du emellanåt kan behöva resa i tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en driven lagspelare som trivs att samarbeta med andra. Som person är du tekniskt lagd, flexibel och ordningsam samtidigt som du gärna tar egna initiativ. Vidare föredrar du en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av plåtmaskiner så som ställ, stansning och kantpressning är meriterande. Likaså om du har någon form av utbildning eller erfarenhet kring programmering av maskiner eller robotar, samt om du har truckkort och certifikat för heta arbeten.
Ansvar:
Produktionskvalitet: Ansvara för att effektivt producera högkvalitativa produkter i enlighet med planerad leverans.
Följa rutiner: Följa företagets gällande policys och rutiner vid alla tillfällen.
Förbättringsarbete: Aktivt bidra till företagets förbättringsarbete och utarbeta/förbättra instruktioner och monteringsanvisningar.

Kompetenskrav:
Grundläggande förståelse för produkternas uppbyggnad och funktion.
Erfarenhet av maskiner och ritningsläsning, samt mätteknik.
Grundläggande kunskap om produktionsutrustning och maskinunderhåll.
Teknisk kompetens och vana.
God förmåga att utbilda andra.
Erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
Språkkunskaper: Svenska i tal och skrift.


Anställningen avser en provanställning med avsikt att det skall leda till en tillsvidaretjänst.
Ansök nu och bli en del av vårt härliga team! Skicka din ansökan till [email protected] eller kontakta Jesper Ölmerud, Teamledare på: 072-076 53 51 vid frågor eller mer information kring tjänsten. Skicka din ansökan under sommaren, senast 2024-08-18. Intervjuer kommer att inledas direkt efter sista ansökningsdag. Visa mindre

VoltAir söker Elmontör till Produktionen i Nyland

Ansök    Maj 11    Volution Holdings Sweden AB    Elmontör
Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en Elmontör. VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland. VoltAir System AB ingår i Vo... Visa mer
Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en Elmontör.
VoltAir System AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.
VoltAir System AB ingår i Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK.

Arbetsbeskrivning
Som Elmontör vid vår produktion kommer du att ha ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna består av elinstallation och montering och av luftbehandlingsaggregat, byggnation av styrskåp, Plåtklippning/Plåtbockning, mm. i fabriken i Nyland, vid behov kan även platsmontage ute hos kund förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot El/Automation, gärna med erfarenhet av arbete inom elinstallation samt styr och regler. Truck och sax-lift kort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en driven lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Som person är du tekniskt lagd, flexibel och ordningsam, du tar gärna egna initiativ. Du föredrar en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter

Språkkunskaper
Svenska i tal och skrift.


Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Nyland.
Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta Teamledare Johannes Lundholm, via telefon 073-268 18 95. Eller HR Martin Åkerman via telefon 070-690 77 85.


Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till [email protected] Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-06-04. Märk din ansökan med "Elmontör". Visa mindre

VoltAir söker Montör till Produktionen i Nyland

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med ytterligare en montör. VoltAir AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland. VoltAir AB ingår i Voluti... Visa mer
Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med ytterligare en montör.
VoltAir AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.
VoltAir AB ingår i Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 17 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.


Arbetsbeskrivning
Som Montör vid vår produktion kommer du att ha ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna består av montering och elinstallation av luftbehandlingsaggregat, byggnation av styrskåp, Plåtklippning/Plåtbockning, mm. i fabriken i Nyland, vid behov kan även platsmontage ute hos kund förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot Verkstad/Industri/El gärna med erfarenhet av arbete inom montering, elinstallation, styr och regler eller tunnplåtsarbete. Truck och sax-lift kort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en driven lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Som person är du tekniskt lagd, flexibel och ordningsam, du tar gärna egna initiativ. Du föredrar en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter


Språkkunskaper
Svenska i tal och skrift.


Varaktighet
Visstidsanställning (6 mån) på heltid med placering i Nyland, med möjlighet till tillsvidare.
Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Niklas Andersson, via telefon 073-268 18 90. Eller HR Martin Åkerman via telefon 070-690 77 85.
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till [email protected] Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-11-30. Visa mindre

VoltAir söker Montör till Produktionen i Nyland

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med ytterligare en montör. VoltAir AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland. VoltAir AB ingår i Vol... Visa mer
Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med ytterligare en montör.


VoltAir AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva
luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.


VoltAir AB ingår i Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 17 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.


Arbetsbeskrivning
Som montör vid vår produktion kommer du att ha ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna består av montering av luftbehandlingsaggregat, Plåtklippning/Plåtbockning, Elinstallation mm. i fabriken i Nyland, vid behov kan även platsmontage ute hos kund förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot Verkstad/Industri/El gärna med erfarenhet av arbete inom montering, elinstallation, styr och regler eller tunnplåtsarbete. Truck och sax-lift kort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en driven lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Som person är du tekniskt lagd, flexibel och ordningsam, du tar gärna egna initiativ. Du föredrar en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter


Varaktighet
Visstidsanställning (6 mån) på heltid med placering i Nyland, med möjlighet till förlängning


Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Niklas Andersson, via telefon 073-268 18 90. Eller HR Martin Åkerman via telefon 070-690 77 85. Visa mindre

VoltAir söker Montör till Produktionen i Nyland

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med ytterligare en montör. VoltAir AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland. VoltAir AB ingår i Voluti... Visa mer
Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med ytterligare en montör.
VoltAir AB konstruerar, tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland, Ångermanland.
VoltAir AB ingår i Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 17 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.


Arbetsbeskrivning
Som montör vid vår produktion kommer du att ha ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna består av montering och elinstallation av luftbehandlingsaggregat, byggnation av styrskåp, Plåtklippning/Plåtbockning, mm. i fabriken i Nyland, vid behov kan även platsmontage ute hos kund förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot Verkstad/Industri/El gärna med erfarenhet av arbete inom montering, elinstallation, styr och regler eller tunnplåtsarbete. Truck och sax-lift kort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en driven lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Som person är du tekniskt lagd, flexibel och ordningsam, du tar gärna egna initiativ. Du föredrar en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter Visa mindre