Lediga jobb som Beläggningsarbetare i Kramfors

Se lediga jobb som Beläggningsarbetare i Kramfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kramfors som finns hos arbetsgivaren.

Anläggningsarbetare

Ansök    Jul 9    SVM Sverige AB    Beläggningsarbetare
Vi söker FYRA ANLÄGGNINGSARBETARE till vår samarbetspartner, en växande och kompetent aktör inom sitt område, till deras arbetsplatser i Kramforsområdet. Du är en skicklig, aktiv person med god fysisk kondition, redo att utföra olika uppgifter inom infrastruktur- och byggsektorn. Ditt jobb är att fungera som grävmaskinistassistent och se till att de kabelbuntar du monterar placeras rakt och enligt instruktionerna i kabelrännan. Arbetet börjar omedelbart oc... Visa mer
Vi söker FYRA ANLÄGGNINGSARBETARE till vår samarbetspartner, en växande och kompetent aktör inom sitt område, till deras arbetsplatser i Kramforsområdet. Du är en skicklig, aktiv person med god fysisk kondition, redo att utföra olika uppgifter inom infrastruktur- och byggsektorn.
Ditt jobb är att fungera som grävmaskinistassistent och se till att de kabelbuntar du monterar placeras rakt och enligt instruktionerna i kabelrännan.
Arbetet börjar omedelbart och anställningen varar åtminstone till slutet av 2024. Arbetet är på heltid. Vi kräver av den valda kandidaten:
Utbildning inom anläggningsbranschen eller minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter
Entusiasm för att växa och utvecklas inom företaget på lång sikt
Pålitlighet och vilja att engagera sig
Ett giltigt ID06-kort (vårt partnerföretag bekostar utbildningen om det behövs)

För att framgångsrikt utföra uppgiften krävs körkort och tillgång till bil. Visa mindre