Lediga jobb som Kyl- och värmepumpstekniker i Kramfors

Se lediga jobb som Kyl- och värmepumpstekniker i Kramfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kramfors som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker kyltekniker till våra serviceteam!

Om jobbet: Vi söker kyltekniker till våra serviceteam på följande orter. Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall. NKI-Kyl säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Våra kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn, men finns även på privatmarknaden. Många av våra arb... Visa mer
Om jobbet:
Vi söker kyltekniker till våra serviceteam på följande orter.
Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.
NKI-Kyl säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor.
Våra kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn, men finns även på privatmarknaden. Många av våra arbeten utförs mot butiker där vi bland annat arbetar med butikskyla och likaså på både stora och små industrier där vi arbetar med till exempel industikyla.
Just nu söker vi drivna och lösningsorienterade Kyltekniker till våra serviceteam i Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.
NKI-Kyl AB är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.
Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är certifierad inom kyla, och- eller har erfarenhet inom yrket och därmed har grundläggande kompetens i kylteknik samt el och styr runt kylmaskiner. Det är även meriterande men inget krav om du har erfarenhet av industikyla, CO2 och brandfarliga köldmedier.
Har du idag inte kylcertifikat är erfarenhet från arbete i liknande verksamhet meriterande.
Vi tror att du är social, målmedveten och har en drivkraft i att hitta lösningar. Du uppskattar ordning och reda på arbetsplatsen och ser ett värde i att uppfattas som professionell.
Hos oss ingår du i serviceteamet men arbetar oftast ensam på dina uppdrag och måste därför vara trygg i dig själv men samtidigt vara en prestigelös lagspelare.
Vad vi erbjuder dig
NCG - Academy
Friskvårdsbidrag
Servicebil
Sjukvårdsförsäkring

NCG Academy ,är vår egna internutbildning som är unikt av sitt slag, vi utbildar personalen och det finns stora utvecklingsmöjligheter hos oss.
Låter det intressant? Ansök redan idag då vi kommer jobba löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen.
Märk din ansökan med den ort du söker till. Visa mindre

Konditor – cafébiträde sökes

Älskar du att arbeta med choklad, gelato, bakverk? Vi söker dig som älskar att jobba med choklad, är kreativ, nytänkande, och tycker om att jobba både självständigt och i team. Utbildning och erfarenhet från branschen är ett plus. Arbetet innebär tillverkning av choklad och gelato men även en del i vårt café och butik. Arbetstid / anställning Öppettider av chokladbutiken ligger mellan kl. 9 och 17. Arbetstiderna är både vardagar och helger. Anställning ä... Visa mer
Älskar du att arbeta med choklad, gelato, bakverk?
Vi söker dig som älskar att jobba med choklad, är kreativ, nytänkande, och tycker om att jobba både självständigt och i team. Utbildning och erfarenhet från branschen är ett plus.
Arbetet innebär tillverkning av choklad och gelato men även en del i vårt café och butik.
Arbetstid / anställning
Öppettider av chokladbutiken ligger mellan kl. 9 och 17. Arbetstiderna är både vardagar och helger. Anställning är 50% under lågsäsong och upp till 100% under sommarsäsongen (juli – aug).
Jeltsjes Chokladpraliner
Hos Jeltsjes chokladpraliner gör vi alla chokladpraliner och andra chokladprodukter för hand. Vi har en chokladbutik och café som är öppet året runt. I caféet serverar vi lättare lunchrätter som soppa och smörgåsar. Till företaget hör även Saras Glassfabrik som ligger mittemot chokladbutiken. Den är öppet under sommarmånader. Vi tillverkar vår egen gelato.
Chokladbutiken ligger mitt i vackra Höga Kusten som är en av Sveriges sommardestinationer. Därför är sommaren vår högsäsong. Bo du inte i närheten så kan vi hjälpa till att hitta rätt boende för dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bageriabeterare till trågavdelning/utkavling

Ansök    Jun 21    Mjälloms Tunnbröd AB    Bagare/Konditor
Kom och jobba med oss! Vi är mitt uppe i en expansionsfas där vi går mer mot automation och söker därför en bageriabeterare till vår trågavdelning/utkavling. Tekniskt kunnande/intresse är en fördel. Oftast kör vi endast ett skift dagtid vilket betyder tidiga mornar, men vi kan även köra endel eftermiddagsskift under året. Vi söker dig som är noggrann, gillar ordning och reda och har ett driv att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi tillämpar 6 månader... Visa mer
Kom och jobba med oss!
Vi är mitt uppe i en expansionsfas där vi går mer mot automation och söker därför en bageriabeterare till vår trågavdelning/utkavling.
Tekniskt kunnande/intresse är en fördel. Oftast kör vi endast ett skift dagtid vilket betyder tidiga mornar, men vi kan även köra endel eftermiddagsskift under året.
Vi söker dig som är noggrann, gillar ordning och reda och har ett driv att utveckla dig själv och vår verksamhet.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre