Lediga jobb som Montör, gummi- och plastprodukter i Kramfors

Se lediga jobb som Montör, gummi- och plastprodukter i Kramfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kramfors som finns hos arbetsgivaren.

Montör till Nordfarbo AB

Om företaget Nordfarbo är en ledande tillverkare av sandwichkonstruktioner för olika ändamål. Vi har en spännande framtid som leverantör av kvalificerade produkter till BAE Systems Hägglunds. Där vi bland annat levererar detaljer till band- och stridsvagnar, avsedda för svenska försvaret. Nordfarbo AB är även marknadsledande i Norden av sandwichpaneler för containerutbyggnad, årligen levererar vi till ca 2500 st olika typer av containers för reservkraft, f... Visa mer
Om företaget
Nordfarbo är en ledande tillverkare av sandwichkonstruktioner för olika ändamål. Vi har en spännande framtid som leverantör av kvalificerade produkter till BAE Systems Hägglunds. Där vi bland annat levererar detaljer till band- och stridsvagnar, avsedda för svenska försvaret.
Nordfarbo AB är även marknadsledande i Norden av sandwichpaneler för containerutbyggnad, årligen levererar vi till ca 2500 st olika typer av containers för reservkraft, förråd, verkstad mm.
Vi är en flexibel och kreativ organisation där vi sätter kunderna i fokus. Vi är ett mindre arbetslag med korta beslutsvägar och har ett tätt samarbete mellan medarbetarna.
Vi erbjuder en arbetsplats med öppet klimat och god sammanhållning där vårt goda rykte alltid är i fokus mot kunder.
Företaget är beläget i Nyland, Kramfors kommun där vi idag förfogar över 4000 m2 egna ljusa och trevliga lokaler. Företaget omsätter idag ca 60 miljoner och vår målsättning är att växa ytterligare de närmaste åren.
Din profil
Du är en självgående och positiv person med stort engagemang, som gärna tar egna initiativ. Du är noggrann i ditt arbete och sätter alltid kvalitet i första hand. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom industri, måleri, bygg eller någon form av annan praktisk erfarenhet.
Arbetsuppgifter
Du jobbar på en avdelning tillsammans med flera andra medarbetare där ditt arbete kommer vara en del av en produktionskedja till färdig slutprodukt. Arbetsuppgifterna innefattar montage av olika detaljer till bandvagnar.
Arbetstiderna är mån-tors 06.30-15.30 fred 06.30-14.00, övertid kan förekomma.

Krav
God svenska i tal och skrift
Körkort B Visa mindre