Lediga jobb Byberg & Nordins Busstrafik AB i Kramfors

Se alla lediga jobb från Byberg & Nordins Busstrafik AB i Kramfors. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kramfors som finns inom det yrket.

Driven och engagerad Löneadministratör!

Är du nyfiken på att jobba inom ett framåtriktat familjeföretag i tredje generation, mitt i hjärtat av Höga Kusten? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt administrativa team med en Löneadministratör! MER OM TJÄNSTEN Som Löneadministratör hos oss ansvarar du för att löneprocessen som helhet fungerar - från kontroll av underlag till beredning och utbetalning av löner, samt därtill kommande rapporteringar och övriga administrativa uppgi... Visa mer
Är du nyfiken på att jobba inom ett framåtriktat familjeföretag i tredje generation, mitt i hjärtat av Höga Kusten? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt administrativa team med en Löneadministratör!
MER OM TJÄNSTEN
Som Löneadministratör hos oss ansvarar du för att löneprocessen som helhet fungerar - från kontroll av underlag till beredning och utbetalning av löner, samt därtill kommande rapporteringar och övriga administrativa uppgifter som rör löneprocessen samt anställning och avslut. I befattningen ingår även vissa andra administrativa arbetsuppgifter i mån av tid.
Tjänsten är på heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning inledningsvis. Stationering på vårt kontor i Höga Kusten, närmare bestämt i Docksta, med möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan. Du kommer att vara en del av ett litet team administratörer inom ekonomi, lön, HR och marknad som arbetar tätt tillsammans. Din närmsta chef kommer att vara företagets administrativa chef.
OM DIG
Du är utbildad inom löneadministration och har erfarenhet från att ha arbetat med löner sedan innan. Du är van att jobba i olika system där vi ser erfarenhet inom Kontek som meriterande, men det är inget krav. Som person trivs du med att vara på en mindre arbetsplats där varje teammedlem tar stort eget ansvar för sina respektive arbetsuppgifter, men också har viljan och förmågan att i mån av tid kliva in och hjälpa varandra när något akut uppstår. Här är vi varandras arbetsmiljö och tillsammans formar vi trivseln i arbetsgruppen. Därför kommer vi i denna rekrytering värdesätta personliga egenskaper mycket högt.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett snart 100-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag ca 550 mkr, har närmare 600 medarbetare och drygt 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare. Visa mindre

Driven och engagerad Reseproducent!

Vi växer inom turist- och beställningstrafiken och vill därför anställa en driven och engagerad Reseproducent till vårt sälj-team! Vi söker dig som älskar kundmötet och brinner för att leverera det lilla extra. Om du liksom vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar, och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, kommer du att trivas hos oss. I din roll som Reseproducent kommer du att; · Planera, producera och paketera resor · Admi... Visa mer
Vi växer inom turist- och beställningstrafiken och vill därför anställa en driven och engagerad Reseproducent till vårt sälj-team!
Vi söker dig som älskar kundmötet och brinner för att leverera det lilla extra. Om du liksom vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar, och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, kommer du att trivas hos oss.
I din roll som Reseproducent kommer du att;
· Planera, producera och paketera resor
· Administrera och lägga upp resor och transporter i våra backofficesystem
· Ha en tät dialog med kunder, såväl befintliga som potentiella, och svara för all kundservice via telefon, e-post och chatt/messenger
· Lägga upp en försäljningsplan som synkas med marknadsfunktionens marknadsplan, samt genomföra säljaktiviteter
· Planera för och aktivt arbeta på mässor och liknande arrangemang
· Analysera och följa upp försäljningen samt löpande avrapportera försäljningskampanjer och resor
· All förekommande övrig administration runt resor, såsom offerter, bokningar, inköp, granskning av fakturor, hantera reklamationer osv
Tjänsten är bred och du kommer att få möjlighet att arbeta med och utvecklas inom i stort sett allt som vi gör på säljavdelningen. Vi är ett litet team som hjälps åt i det dagliga.
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till en hel- eller deltidstjänst efter överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi ser gärna att du vill arbeta på något av våra kontor i Nordingrå, Timrå eller Sollefteå. Men tycker vi att du är rätt i övrigt är vi öppna för en dialog kring placering på någon av våra andra arbetsplatser också. Arbetstid normalt dagtid vardagar, men helgtjänstgöring kan förekomma i samband med exempelvis mässor. Tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
MER OM DIG
Du som person är driven, engagerad, strukturerad och älskar att möta kunder! Vi ser gärna att du har erfarenhet från resebranschen sedan tidigare och är van att arbeta i olika system, tex för bokning och logistik. Du hanterar utan större problem de vanligaste office-programmen, såsom word, excel och powerpoint. Svenska och engelska behärskar du i både tal och skrift. Såklart gillar du att resa!
Vi ser också gärna att du har relevant utbildning, exempelvis Hotell- och turismprogrammet på gymnasiet eller motsvarande utbildning på Komvux eller Yrkeshögskola, men det är inget krav.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 96-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 450 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Ansökan stänger helt den 31 maj. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. Visa mindre

Vi anställer bussförare till Höga Kusten!

Är det dags för en förändring? Ta chansen att bli en in gänget i vackra Höga Kusten. Vi får lediga tjänster till skolstart i höst. Här kör vi skol-, linjetrafik och beställning. Det finns möjlighet till arbete på hel-/deltid med månadslön eller timtid om du önskar det. OM DIG Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situatione... Visa mer
Är det dags för en förändring? Ta chansen att bli en in gänget i vackra Höga Kusten. Vi får lediga tjänster till skolstart i höst.
Här kör vi skol-, linjetrafik och beställning. Det finns möjlighet till arbete på hel-/deltid med månadslön eller timtid om du önskar det.
OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande.
Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Du hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
· D-körkort
· YKB
· Svenska i tal och skrift
OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett snart 100-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag ca 550 mkr, har närmare 600 medarbetare och drygt 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Har du frågor får du gärna ta kontakt med trafikledningen i Kramfors/Höga kusten på tel 010-722 03 39.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare. Visa mindre

Vi anställer förare till skol- och servicetrafik i Höga Kusten!

Vi behöver anställa fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare som vill jobba hos oss inom vår skol- och servicetrafik i Höga Kusten-området! Tillsättning av tjänster vid skolstart i höst eller efter överenskommelse. OM DIG Vi är på jakt efter dig som är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i ... Visa mer
Vi behöver anställa fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare som vill jobba hos oss inom vår skol- och servicetrafik i Höga Kusten-området! Tillsättning av tjänster vid skolstart i höst eller efter överenskommelse.
OM DIG
Vi är på jakt efter dig som är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Arbetstiderna är varierande. Hos oss inom Byberg & Nordin får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 96-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom chaufförsyrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. Visa mindre

Fordonstekniker/elektriker till Docksta Buss & Truck

Vill du arbeta hos ett företag som satsar på att du ska utvecklas samt skaffa dig yrkeserfarenheterfarenhet genom spännande och varierande arbetsuppgifter? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Är teknik och att meka det roligaste du vet? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vi erbjuder en rolig arbetsplats, trevliga kollegor, välutrustade verkstäder, friskvårdbidrag samt förmånlig sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal. Tjänsten: Vi behöv... Visa mer
Vill du arbeta hos ett företag som satsar på att du ska utvecklas samt skaffa dig yrkeserfarenheterfarenhet genom spännande och varierande arbetsuppgifter? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Är teknik och att meka det roligaste du vet? Då kan denna tjänst vara något för dig!
Vi erbjuder en rolig arbetsplats, trevliga kollegor, välutrustade verkstäder, friskvårdbidrag samt förmånlig sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal.
Tjänsten:
Vi behöver förstärka vår verksamhet med en fordonstekniker/elektriker för tunga fordon (buss). Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsten ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är meriterande eftersom felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Verkstadens öppettider är idag kl. 07:00-16:00 måndag-fredag. Denna tjänst avser anställning på 100 % med fast månadslön.
Kvalifikationer/egenskaper:
Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Du som har gått en fordonsteknisk utbildning och/eller har minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att bli effektiv på din nya arbetsplats. Erfarenhet av pneumatik är meriterande.
Dessutom:
- B-körkort
- D-körkort anses meriterande
- Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska
Som person är det viktigt att du är driven, flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande samt att du har ett stort intresse för teknik och fordon. Du har ordningssinne, är noggrann och har lätt för att arbeta både individuellt och i grupp.
Placering:
Just nu söker vi medarbetare i Örnsköldsvik, Härnösand, Docksta och Timrå.
Var du bor är således inte det viktigaste för oss men att du finns i anslutning till någon av våra verkstäder är såklart nödvändigt.

Om företaget:
Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ca 25 medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sju verkstäder från Timrå i söder till Övik i norr som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer vars fordon vi reparerar. Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vår verksamhet inkluderar allt från linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst, gruppresor och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer för resor med både buss, flyg och båt i Sverige, Norden och Europa
Byberg & Nordin har närmare 450 medarbetare och drygt 270 fordon.
Ansökan:
Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Välkommen att ansöka redan idag!
För mer information kring tjänsten kontakta:
Jonas Sidmark, Verkstadschef Härnösand/Kramfors, tel: 010-722 03 44
Anders Hagström, Teknisk chef, tel: 010-722 03 66
All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt. Visa mindre

Vi anställer bussförare till Kramfors/Höga Kusten!

Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att a... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Vi anställer bussförare till hel- eller deltidstjänst med stationering Kramfors/Höga Kusten.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 96-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare. Visa mindre

Engagerad områdeschef för buss- & taxiverksamhet

Kenth, vår klippa i Kramfors, vill trappa ner och så småningom gå i pension. Vi behöver därför anställa hans efterträdare. Är du vår nya stjärna? Ta chansen och hoppa på bussen du också! Här kommer du att arbeta tillsammans med drift- och teamledare samt verkstad för att leverera trafik, som utförs med buss och taxi, och stötta förarna i deras vardag. Att arbeta som områdeschef hos oss är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn ... Visa mer
Kenth, vår klippa i Kramfors, vill trappa ner och så småningom gå i pension. Vi behöver därför anställa hans efterträdare. Är du vår nya stjärna? Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Här kommer du att arbeta tillsammans med drift- och teamledare samt verkstad för att leverera trafik, som utförs med buss och taxi, och stötta förarna i deras vardag.
Att arbeta som områdeschef hos oss är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn och täta kontakter med medarbetare, kunder, partners och uppdragsgivare. Om du tycker om människor, att jobba med service och har som mål att medarbetarna ska trivas och kunden alltid ska bli nöjd så passar du perfekt hos oss. Kort sagt, ett positivt bemötande till både kollegor och kunder ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till en heltidstjänst med stationering i Kramfors. Tjänsten är tillsvidare och föregås av 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. I den här rollen kommer du att jobba med linjetrafikverksamhet med buss, taxi- och färdtjänsttrafik samt vår turist- och beställningstrafik i område Kramfors och Höga Kusten. För att kunna stötta förargrupperna på ett bra sätt behöver du sätta dig in i köruppdragen och de avtal, lagar och regler som styr vår verksamhet. Stöd i vardagen har du i affärschefen, som är stationerad i Sollefteå, som också är din närmsta chef. Företagets centrala funktioner med bland annat sälj, ekonomi, HR och lön finns också till ditt förfogande i olika frågor. Du kommer också ha ett nära samarbete med företagets övriga områdeschefer, som finns i Umeå, Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand, Timrå och Torpshammar.
MER OM DIG
Du gillar att jobba med människor! Det är också viktigt att du som person är trygg, gillar att lösa problem och trivs med att ha många bollar i luften. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du klarar av att prioritera arbetsuppgifter när flera saker inträffar samtidigt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och kan både delegera till andra i din organisation om det behövs, eller kliva in och hjälpa till med annat i företaget om det brinner till och du har tid över. Vi ser gärna att du har viss systemvana så att du lättare kan lära dig hantera våra system för trafikledning, tidrapportering, avvikelserapportering, uppföljning av kör- och vilotider med mera.
Du som söker tjänsten har utbildning och/eller tidigare erfarenhet av arbetsledning på ett eller annat sätt. Du är van att tänka ekonomi i uppdrag och har kanske pluggat eller arbetat med logistik. Vi ser gärna att du har körkort med behörighet att framföra buss (D) och yrkeskompetensbevis, eller taxiförarlegitimation, men det är inte ett krav.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till:
Peder Tarberg, affärschef, på tel 010-722 03 78 eller e-post [email protected]
OBS! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. Visa mindre

Vi anställer bussförare till Kramfors/Höga Kusten!

Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att a... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Vi anställer bussförare till en heltidstjänst med stationering Kramfors/Höga Kusten.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Vi anställer bussförare till Kramfors/Höga Kusten!

Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att a... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Vi anställer bussförare till en heltidstjänst med stationering Kramfors/Höga Kusten.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Vi anställer extraförare till bussverksamheten!

Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler extraförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att ... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler extraförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsformen är visstid vid behov och du får betalt per timme i enlighet med gällande kollektivavtal. Utplaneringen av köruppdrag sker i dialog mellan trafikledningen och dig.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Löneadministratör till kontoret i Docksta!

Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team på kontoret i Docksta med en löneadministratör för 1 års vikariat! Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara buss- och resebranschens mest attraktiva arbetsgivare. OM DIG: Vi ser gärna att du är utbildad ino... Visa mer
Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team på kontoret i Docksta med en löneadministratör för 1 års vikariat!
Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara buss- och resebranschens mest attraktiva arbetsgivare.
OM DIG:
Vi ser gärna att du är utbildad inom löneadministration. Du är van att arbeta i olika system där vi ser erfarenhet inom Kontek som meriterande, men det är inget krav.
MER OM TJÄNSTEN:
Tjänsten är ett vikariat på 1 år med placering på vårt kontor i Docksta. Arbetet är på heltid mån-fre, med start 1 augusti eller tidigare enligt överenskommelse. Du kommer att vara en del av ett litet team administratörer inom ekonomi och lön som arbetar tätt tillsammans. Din närmsta chef kommer att vara företagets administrativa chef.
Som löneadministratör hos oss ansvarar du för att löneprocessen som helhet fungerar - från kontroll av underlag till beredning och utbetalning av löner, samt därtill kommande rapporteringar och övriga administrativa uppgifter som rör löneprocessen. I befattningen ingår även vissa andra administrativa arbetsuppgifter i mån av tid.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och och bedriver flera utvecklingsprojekt.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Vi anställer bussförare till Kramfors/Höga Kusten!

Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att a... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler bussförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten och Kramfors. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Vi anställer bussförare till en heltidstjänst med stationering Kramfors/Höga Kusten.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Vi anställer extraförare till servicetrafiken!

Vi behöver anställa fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare som vill jobba extra hos oss inom vår servicetrafik i Örnsköldsvik, Kramfors och Höga Kusten! OM DIG Vi är på jakt efter dig som är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemö... Visa mer
Vi behöver anställa fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare som vill jobba extra hos oss inom vår servicetrafik i Örnsköldsvik, Kramfors och Höga Kusten!
OM DIG
Vi är på jakt efter dig som är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Arbetstiderna är varierande. Hos oss inom Byberg & Nordin får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom chaufförsyrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Vi anställer extraförare till bussverksamheten!

Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler extraförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten, Kramfors och Örnsköldsvik. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi behöver fylla på med fler extraförare till vår bussverksamhet i Höga Kusten, Kramfors och Örnsköldsvik. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsformen är visstid vid behov och du får betalt per timme i enlighet med gällande kollektivavtal. Utplaneringen av köruppdrag sker i dialog mellan trafikledningen och dig.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Ekonomiassistent till kontoret i Docksta!

Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team på kontoret i Docksta med en semestervikarierande Ekonomiassistent! Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara buss- och resebranschens mest attraktiva arbetsgivare. OM DIG: Vi ser gärna att du är utbildad i... Visa mer
Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team på kontoret i Docksta med en semestervikarierande Ekonomiassistent!
Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara buss- och resebranschens mest attraktiva arbetsgivare.
OM DIG:
Vi ser gärna att du är utbildad inom ekonomi, som lägst på gymnasienivå. Du är van att arbeta i olika system där vi ser erfarenhet inom Briljant och Ascendo som meriterande, men det är inget krav.
MER OM TJÄNSTEN:
Tjänsten är ett semestervikariat på 100 % juni - augusti. Du kommer att vara en del av ett team med ekonomer och löneadministratörer som arbetar tätt tillsammans. Din närmsta chef kommer att vara företagets administrativa chef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Leverantörs- och kundreskontra (kontering, fakturering, in-och utbetalningar m.m)
- Avstämningar
- Telefonservice
- Hantering av in- och utkommande post
- Diverse kontorsgöromål
- Övrigt enligt ök
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och och bedriver flera utvecklingsprojekt.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Vi anställer en städare!

Vi ska anställa en städare till vår verksamhet i Höga Kusten. Anställningen är på deltid motsvarande 60 % och arbetsuppgifter, arbetstider m.m. förläggs utifrån verksamhetens behov. Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt. MER OM FÖRETAGET Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 480 medarbetare och 250 fordon. Vår ver... Visa mer
Vi ska anställa en städare till vår verksamhet i Höga Kusten. Anställningen är på deltid motsvarande 60 % och arbetsuppgifter, arbetstider m.m. förläggs utifrån verksamhetens behov.
Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 480 medarbetare och 250 fordon. Vår verksamhet inkluderar allt inom busstrafik och resor, från linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst, gruppresor och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Taxiförare till Byberg & Nordin i Kramfors

Är du på jakt efter ett nytt jobb eller vill jobba extra på sidan av studier eller liknande? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team i Kramfors med fler taxiförare.OM TJÄNSTERNA  Som taxiförare hos oss finns det möjlighet till varierade köruppdrag; färdtjänst, vanlig traditionell taxitrafik samt sjukresor. Du utför bland annat taxitransporter på avtalstrafik... Visa mer
Är du på jakt efter ett nytt jobb eller vill jobba extra på sidan av studier eller liknande? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team i Kramfors med fler taxiförare.OM TJÄNSTERNA  Som taxiförare hos oss finns det möjlighet till varierade köruppdrag; färdtjänst, vanlig traditionell taxitrafik samt sjukresor. Du utför bland annat taxitransporter på avtalstrafik för Länstrafiken Västernorrland. Vi söker nu ett flertal nya medarbetare och tjänsterna är vid behov (timmar) och passar dig som vill arbeta extra eller deltid. Det finns goda möjligheter till heltidsanställning längre fram.För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:- B-körkort, Taxiförarlegitimation - Svenska i tal och skrift- Gärna några års erfarenhet som taxiförare MER OM DIGAtt arbeta som taxiförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Ett positivt bemötande mot såväl kunder och kollegor är en självklarhet för dig. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under stora delar av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.MER OM FÖRETAGETByberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag 360 mkr, har närmare 480 medarbetare och ca 250 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar just nu med flera utvecklingsprojekt, bland annat gällande elbussar och så kallade ”app-bussar”- där resenärerna via en app i smartphones skall kunna beställa resor i ett flexibelt linjenät som styrs av resenärernas önskemål om vart och när de vill resa.Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med annonsering, rekrytering m.m.Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till områdeschef, taxi Thomas Strandman 010-722 03 91. Visa mindre