Lediga jobb Kramfors Gummiservice AB i Kramfors

Se alla lediga jobb från Kramfors Gummiservice AB i Kramfors. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kramfors som finns inom det yrket.

Bilmekaniker

Vi behöver förstärka vårat team ytterligare med en bilmekaniker! Är du intresserad av att jobba på en arbetsplats där kundservice, kvalitet och ett glatt humör kommer i första hand? Är du en driven utvecklingsinriktad bilmekaniker eller har du erfarenhet från branschen och är tekniskt intresserad? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig! Vi är med i Mekopartner och som mekaniker hos oss ser du inga problem med att jobba med de flesta bilmärken. Det är me... Visa mer
Vi behöver förstärka vårat team ytterligare med en bilmekaniker!
Är du intresserad av att jobba på en arbetsplats där kundservice, kvalitet och ett glatt humör kommer i första hand?
Är du en driven utvecklingsinriktad bilmekaniker eller har du erfarenhet från branschen och är tekniskt intresserad? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig!
Vi är med i Mekopartner och som mekaniker hos oss ser du inga problem med att jobba med de flesta bilmärken.
Det är meriterande om du är utbildad bilmekaniker med några års erfarenhet men det viktigaste är att du har den erfarenhet vi eftersöker. Har du även erfarenhet att meka och serva med mopeder och Mc är det meriterande men ingen krav.
Då vi i grunden är en däcksfirma kan du under säsong behöva förstärka upp på däcksidan med skiften m.m.
Du bör ha social kompetens, god fysik vara stresstålig samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett öga för detaljer och viljan att göra det lilla extra för kunden.
Körkortsbehörighet B är ett krav.
Vi har kollektivavtal och avtalsenlig lön.
Tjänsten är till att börja med en timanställning men med stor möjlighet till en tillsvidareanställning.
Låter det intressant?
Skicka ditt CV till oss och berätta lite kort om dig själv på adressen:
[email protected]
Märk med Mekaniker Visa mindre