Lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Kramfors

Se lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Kramfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kramfors som finns hos arbetsgivaren.

Bilmekaniker

Nu söker vi en personbilstekniker till vår serviceverkstad! Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet i branschen, samt såklart ett stort bilintresse. Tjänsten innebär att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerstä... Visa mer
Nu söker vi en personbilstekniker till vår serviceverkstad!
Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet i branschen, samt såklart ett stort bilintresse.
Tjänsten innebär att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit tillgodosedda. Vana av arbete/felsökning med tester och datorer är en fördel, men finns bara intresse och vilja utbildar vi även på plats.
Vi på Sundströms Bilservice utbildar kontinuerligt vår personal och jobbar med samtliga bilmärken. Vårt team består av ca 10 anställda fördelade på vår service- och skadeverkstad samt kundmottagning.
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi gör löpande urval och intervjuer, tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker till Sundströms Bil i Kramfors

Nu stärker vi upp med en mekaniker och söker dig som antingen har det som ett stort intresse och vill växa - eller som är erfaren i yrket! Varför ska du välja oss som arbetsgivare? För oss har det aldrig handlat om att bara gå till ett jobb. Vi är ett sammansvetsat gäng som har otroligt roligt ihop. Där vi genom de vi är skapar förutsättningar för både individuell och teamets löpande utveckling. Det möjliggör vi genom respekt för varandra, samarbete och s... Visa mer
Nu stärker vi upp med en mekaniker och söker dig som antingen har det som ett stort intresse och vill växa - eller som är erfaren i yrket!

Varför ska du välja oss som arbetsgivare?
För oss har det aldrig handlat om att bara gå till ett jobb. Vi är ett sammansvetsat gäng som har otroligt roligt ihop. Där vi genom de vi är skapar förutsättningar för både individuell och teamets löpande utveckling. Det möjliggör vi genom respekt för varandra, samarbete och stor passion för KIA och våra kunder.

Som mekaniker hos oss arbetar du i ljusa och nyrenoverade lokaler - med den senaste utrustningen och lång erfarenhet runtomkring dig.

Om rollen:
Du kommer i huvudsak att arbeta med service, reparationer, felsökning och förebyggande underhåll. Som mekaniker är du inte bara teknisk expert på våra bilar, utan även ett viktigt bollplank och rådgivare mot våra kunder och dina kollegor i flertalet delar.

Vi erbjuder dig ett varierat och socialt arbete där du får stora möjligheter att växa som mekaniker. Du kommer erbjudas ett stort stöd runtom dig, löpande kompetensutveckling genom KIA kopplat till elbilar och kommer till en kultur som handlar om att hjälpas åt och alltid överträffa kundens förväntan.

Huvusakliga arbetsuppgifter:

- Inbytestester av begagnade bilar

- Felsökning

- Servicearbeten

- Leveransservice

- Däckbyten och balansering

Krav för rollen: B-körkort för manuell växellåda.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen så tror vi att bilar är ditt stora intresse. Du kanske idag jobbar heltid som mekaniker, eller har det som ett privat intresse och vill utvecklas.

Du gillar samarbete, service och skapar naturligt starka relationer till både kollegor och kunder. Att du är noggrann och gillar problemlösning ser vi som en självklarhet.

I denna rekrytering sätter vi hög vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill bli en del av ett företag i stark tillväxt - med goda utvecklingsmöjligheter.

Sundströms Bil är ett familjeägt företag som funnits i Kramfors sedan 1971. Vi är en auktoriserad märkesverkstad för KIA och ingår sedan 2021 i koncernen Bilgruppen i Norr.
Bilgruppen i Norr har auktoriserad service och försäljning av KIA i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Läs mer om oss här (www.bgnorr.se)

I denna rekrytering samarbetar vi med Northern Skill, har du frågor om tjänsten så går det bra att direkt kontakta ansvarig Rekryteringskonsult. Visa mindre

Bilmekaniker

Vi behöver förstärka vårat team ytterligare med en bilmekaniker! Är du intresserad av att jobba på en arbetsplats där kundservice, kvalitet och ett glatt humör kommer i första hand? Är du en driven utvecklingsinriktad bilmekaniker eller har du erfarenhet från branschen och är tekniskt intresserad? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig! Vi är med i Mekopartner och som mekaniker hos oss ser du inga problem med att jobba med de flesta bilmärken. Det är me... Visa mer
Vi behöver förstärka vårat team ytterligare med en bilmekaniker!
Är du intresserad av att jobba på en arbetsplats där kundservice, kvalitet och ett glatt humör kommer i första hand?
Är du en driven utvecklingsinriktad bilmekaniker eller har du erfarenhet från branschen och är tekniskt intresserad? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig!
Vi är med i Mekopartner och som mekaniker hos oss ser du inga problem med att jobba med de flesta bilmärken.
Det är meriterande om du är utbildad bilmekaniker med några års erfarenhet men det viktigaste är att du har den erfarenhet vi eftersöker. Har du även erfarenhet att meka och serva med mopeder och Mc är det meriterande men ingen krav.
Då vi i grunden är en däcksfirma kan du under säsong behöva förstärka upp på däcksidan med skiften m.m.
Du bör ha social kompetens, god fysik vara stresstålig samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett öga för detaljer och viljan att göra det lilla extra för kunden.
Körkortsbehörighet B är ett krav.
Vi har kollektivavtal och avtalsenlig lön.
Tjänsten är till att börja med en timanställning men med stor möjlighet till en tillsvidareanställning.
Låter det intressant?
Skicka ditt CV till oss och berätta lite kort om dig själv på adressen:
[email protected]
Märk med Mekaniker Visa mindre

Demontera och återvinna personbilar

Ådalens i Kramfors är en av Sveriges största anläggningar för återvinning av uttjänta fordon av alla slag. Här återvinns främst bilar, men även motorcyklar, mopeder, skotrar, husvagnar och lastbilar. Ådalens präglas av ett starkt miljötänk och jobbar ständigt med hållbarhetsfrågor och återvinningsfrågor. En stor del av återvinningsprocessen består i återanvändning av bildelar som har full funktionsduglighet. Dessa delar genomgår en kvalitetskontroll och ... Visa mer
Ådalens i Kramfors är en av Sveriges största anläggningar för återvinning av uttjänta fordon av alla slag. Här återvinns främst bilar, men även motorcyklar, mopeder, skotrar, husvagnar och lastbilar. Ådalens präglas av ett starkt miljötänk och jobbar ständigt med hållbarhetsfrågor och återvinningsfrågor.


En stor del av återvinningsprocessen består i återanvändning av bildelar som har full funktionsduglighet. Dessa delar genomgår en kvalitetskontroll och säljs vidare till reparationer på verkstäder och direkt till privatpersoner, något som kraftigt sänker kostnaderna för verkstadsbesök och även hjälper till att hålla nere försäkringspremier.


För att kunna erbjuda samma garanti på delarna som om man köper en nyproducerad genomgår varje del en rigorös kvalitetskontroll. Hela vår företagskultur ställer därför stora krav på kunskap och ett öga för detaljer. Miljö och kvalitet är ledord som ska driva alla anställda på Ådalens.
- Villig att utvecklas och ständigt lära sig.
- Självgående
- Pålitlig
- Vara noggrann och strukturerad.
- Ha lätt för att påtala uppkomna kvalitetsbrister.
Som demonterare förbereder du personbilar för slutlig återvinning. Detta innefattar dränering av miljöfarliga vätskor och sortering av andra miljöfarliga komponenter. Fordon i gott skick funktionstestas och plockas lös på alla säljbara delar utifrån ett framtaget underlag. Visa mindre

Bilmekaniker

Nu söker vi en personbilstekniker till vår serviceverkstad. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet i branschen, samt ett stort bilintresse. Tjänsten innebär att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att... Visa mer
Nu söker vi en personbilstekniker till vår serviceverkstad. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet i branschen, samt ett stort bilintresse.
Tjänsten innebär att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit tillgodosedda.
Vi på Sundströms Bilservice utbildar kontinuerligt vår personal och jobbar med samtliga bilmärken, samt är serviceverkstad för Ford och BMW. Vårt team består av ca 10 anställda fördelade på vår service- och skadeverkstad samt kundmottagning.
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi gör löpande urval och intervjuer, tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Bilmekaniker

Nu söker vi en personbilstekniker till vår serviceverkstad. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet i branschen, samt ett stort bilintresse. Tjänsten innebär att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att... Visa mer
Nu söker vi en personbilstekniker till vår serviceverkstad. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet i branschen, samt ett stort bilintresse.
Tjänsten innebär att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit tillgodosedda.
Vi på Sundströms Bilservice utbildar kontinuerligt vår personal och jobbar med samtliga bilmärken, samt är serviceverkstad för Ford och BMW. Vårt team består av ca 10 anställda fördelade på vår service- och skadeverkstad samt kundmottagning.
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi gör löpande urval och intervjuer, tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Erfaren mekaniker sökes

Om kundföretaget Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarv... Visa mer
Om kundföretaget
Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Dockstavarvet behöver stärka upp sitt team med ytterligare erfarna mekaniker. Arbetsuppgifterna innebär att arbeta med livstidsförlängning och reparation av stridsbåtar samt med reparation och underhåll av andra båttyper. Arbetet är väldigt varierande och du kommer att få möjlighet att arbeta både inomhus och utomhus och med olika arbetsuppgifter dagligen.

Vi har flera konsulter sedan tidigare hos kunden och söker nu ytterligare ett antal personer, till detta långsiktiga uppdrag med möjlighet till fast anställning.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet och/eller utbildning inom mekaniskt arbete antingen från industri eller verkstad. Som person bör du vara händig och praktiskt lagd och har du också intresse av att t.ex. bygga/konstruera, riva, montera, lösa problem i andra material är detta ett stort plus. Kunskaper inom VVS, bygg, hydraulik och liknande specialkunskaper liksom cerifikat för t.ex. kran, truck, heta arbeten mm. är meriterande men inte ett krav.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd heltid, dagtid, 40 tim/vecka och uppdraget beräknas starta omgående. Intervjuer och rekrytering hanteras helt av Konsultia och alla kontakter och frågor sker via oss. Du kommer att bli anställd via oss som konsult, men för rätt person kan övergång till kund bli aktuell på sikt.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand. Besök gärna http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, http://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och http://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Konsultia jobbar hårt för att hitta de bästa konsulterna till våra kunder och som kandidat är du viktig för oss. För att öka våra kunders konkurrenskraft arbetar vi för att öka andelen kvinnor i våra kundföretag och för att nå en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Mekaniker och montörer sökes till vår kund

Om kundföretaget Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarv... Visa mer
Om kundföretaget
Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare mekaniker/montörer som vill arbeta som konsulter för oss hos Dockstavarvet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att jobba i team med andra montörer med olika mek- och montageuppgifter i produktionen. Gillar du varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik så är det kanske ett tillfälle för just dig. Arbetsuppgifterna består till stor del av att meka och installera nya större motorer, bygga, montera, riva och reparera båtar. Vi har flera konsulter sedan tidigare hos kunden och söker nu ytterligare ett antal personer, till detta långsiktiga uppdrag med möjlighet till fast anställning. Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och gärna utbildning av mekaniskt arbete antingen från industri/verkstad eller från att meka med motorer. Du är som person händig och praktiskt lagt och gillar även att skruva och meka på fritiden. Har du också intresse av att t.ex. bygga/konstruera saker, riva, montera i andra material är detta ett stort plus. Kunskaper inom VVS, bygg, hydraulik och liknande specialkunskaper är också meriterande.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd heltid, dagtid, 40 tim/vecka och uppdragen beräknas starta relativt omgående. Intervjuer och rekrytering hanteras helt av Konsultia och alla kontakter och frågor sker via oss. Du kommer att bli anställd via oss som konsult, men för rätt person kan övergång till kund bli aktuell på sikt. Uppdragen är mycket långsiktiga.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand. Besök gärna http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, http://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och http://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Konsultia jobbar hårt för att hitta de bästa konsulterna till våra kunder och som kandidat är du viktig för oss. För att öka våra kunders konkurrenskraft arbetar vi för att öka andelen kvinnor i våra kundföretag och för att nå en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Demontera och återvinna personbilar

Ådalens i Kramfors är en av Sveriges största anläggningar för återvinning av uttjänta fordon av alla slag. Här återvinns främst bilar, men även motorcyklar, mopeder, skotrar, husvagnar och lastbilar. Ådalens präglas av ett starkt miljötänk och jobbar ständigt med hållbarhetsfrågor och återvinningsfrågor. En stor del av återvinningsprocessen består i återanvändning av bildelar som har full funktionsduglighet. Dessa delar genomgår en kvalitetskontroll och ... Visa mer
Ådalens i Kramfors är en av Sveriges största anläggningar för återvinning av uttjänta fordon av alla slag. Här återvinns främst bilar, men även motorcyklar, mopeder, skotrar, husvagnar och lastbilar. Ådalens präglas av ett starkt miljötänk och jobbar ständigt med hållbarhetsfrågor och återvinningsfrågor.


En stor del av återvinningsprocessen består i återanvändning av bildelar som har full funktionsduglighet. Dessa delar genomgår en kvalitetskontroll och säljs vidare till reparationer på verkstäder och direkt till privatpersoner, något som kraftigt sänker kostnaderna för verkstadsbesök och även hjälper till att hålla nere försäkringspremier.


För att kunna erbjuda samma garanti på delarna som om man köper en nyproducerad genomgår varje del en rigorös kvalitetskontroll. Hela vår företagskultur ställer därför stora krav på kunskap och ett öga för detaljer. Miljö och kvalitet är ledord som ska driva alla anställda på Ådalens.
- Villig att utvecklas och ständigt lära sig.
- Självgående
- Pålitlig
- Vara noggrann och strukturerad.
- Ha lätt för att påtala uppkomna kvalitetsbrister.
Som demonterare förbereder du personbilar för slutlig återvinning. Detta innefattar dränering av miljöfarliga vätskor och sortering av andra miljöfarliga komponenter. Fordon i gott skick funktionstestas och plockas lös på alla säljbara delar utifrån ett framtaget underlag. Visa mindre

Mekaniker och montörer sökes till vår kund

Om kundföretaget Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarv... Visa mer
Om kundföretaget
Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare mekaniker/montörer som vill arbeta som konsulter för oss hos Dockstavarvet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att jobba i team med andra montörer med olika mek- och montageuppgifter i produktionen. Gillar du varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik så är det kanske ett tillfälle för just dig. Arbetsuppgifterna består till stor del av att meka och installera nya större motorer, bygga, montera, riva och reparera båtar. Vi har flera konsulter sedan tidigare hos kunden och söker nu ytterligare ett antal personer, till detta långsiktiga uppdrag med möjlighet till fast anställning. Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och gärna utbildning av mekaniskt arbete antingen från industri/verkstad eller från att meka med motorer. Du är som person händig och praktiskt lagt och gillar även att skruva och meka på fritiden. Har du också intresse av att t.ex. bygga/konstruera saker, riva, montera i andra material är detta ett stort plus. Kunskaper inom VVS, bygg, hydraulik och liknande specialkunskaper är också meriterande.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd heltid, dagtid, 40 tim/vecka och uppdragen beräknas starta relativt omgående. Intervjuer och rekrytering hanteras helt av Konsultia och alla kontakter och frågor sker via oss. Du kommer att bli anställd via oss som konsult, men för rätt person kan övergång till kund bli aktuell på sikt. Uppdragen är mycket långsiktiga.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand. Besök gärna http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, http://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och http://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Konsultia jobbar hårt för att hitta de bästa konsulterna till våra kunder och som kandidat är du viktig för oss. För att öka våra kunders konkurrenskraft arbetar vi för att öka andelen kvinnor i våra kundföretag och för att nå en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Mekaniker och montörer sökes till vår kund

Om kundföretaget Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarv... Visa mer
Om kundföretaget
Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker fler mekaniker/montörer som vill arbeta som konsulter för oss hos Dockstavarvet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att jobba i team med andra montörer med olika mek- och montageuppgifter i produktionen. Gillar du varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik så är det kanske ett tillfälle för just dig. Arbetsuppgifterna består till stor del av att meka och installera nya större motorer, bygga, montera, riva och reparera båtar. Vi har flera konsulter sedan tidigare hos kunden och söker nu ytterligare ett antal personer, till detta långsiktiga uppdrag med möjlighet till fast anställning. Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och gärna utbildning av mekaniskt arbete antingen från industri/verkstad eller från att meka med motorer. Du är som person händig och praktiskt lagt och gillar även att skruva och meka på fritiden. Har du också intresse av att t.ex. bygga/konstruera saker, riva, montera i andra material är detta ett stort plus. Kunskaper inom VVS, bygg, hydraulik och liknande specialkunskaper är också meriterande.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd heltid, dagtid, 40 tim/vecka och uppdragen beräknas starta relativt omgående. Intervjuer och rekrytering hanteras helt av Konsultia och alla kontakter och frågor sker via oss. Du kommer att bli anställd via oss som konsult, men för rätt person kan övergång till kund bli aktuell på sikt. Uppdragen är mycket långsiktiga.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand. Besök gärna http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, http://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och http://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Konsultia jobbar hårt för att hitta de bästa konsulterna till våra kunder och som kandidat är du viktig för oss. För att öka våra kunders konkurrenskraft arbetar vi för att öka andelen kvinnor i våra kundföretag och för att nå en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Mekaniker och montörer sökes till vår kund

Om kundföretaget Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarv... Visa mer
Om kundföretaget
Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare mekaniker/montörer som vill arbeta som konsulter för oss hos Dockstavarvet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att jobba i team med andra montörer med olika mek- och montageuppgifter i produktionen. Gillar du varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik så är det kanske ett tillfälle för just dig. Arbetsuppgifterna består till stor del av att meka och installera nya större motorer, bygga, montera, riva och reparera båtar. Vi har flera konsulter sedan tidigare hos kunden och söker nu ytterligare ett antal personer, till detta långsiktiga uppdrag med möjlighet till fast anställning. Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och gärna utbildning av mekaniskt arbete antingen från industri/verkstad eller från att meka med motorer. Du är som person händig och praktiskt lagt och gillar även att skruva och meka på fritiden. Har du också intresse av att t.ex. bygga/konstruera saker, riva, montera i andra material är detta ett stort plus. Kunskaper inom VVS, bygg, hydraulik och liknande specialkunskaper är också meriterande.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd heltid, dagtid, 40 tim/vecka och uppdragen beräknas starta relativt omgående. Intervjuer och rekrytering hanteras helt av Konsultia och alla kontakter och frågor sker via oss. Du kommer att bli anställd via oss som konsult, men för rätt person kan övergång till kund bli aktuell på sikt. Uppdragen är mycket långsiktiga.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand. Besök gärna http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, http://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och http://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Konsultia jobbar hårt för att hitta de bästa konsulterna till våra kunder och som kandidat är du viktig för oss. För att öka våra kunders konkurrenskraft arbetar vi för att öka andelen kvinnor i våra kundföretag och för att nå en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Bilmekaniker

Du är självgående och ska ha kunden och service i fokus. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd, effektiv och har ett stort intresse för bilar. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Personlighet är viktigt för oss! Du har: • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik • Tidigare erfarenhet av kundkontak... Visa mer
Du är självgående och ska ha kunden och service i fokus. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd, effektiv och har ett stort intresse för bilar. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Personlighet är viktigt för oss!

Du har:

• Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
• Tidigare erfarenhet av kundkontakt
• God datorvana
• Minst B körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker

Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde efter överenskommelse.


Ansökan lämnas via mail: [email protected]Sundströms Bilservice AB är ett företag med lång erfarenhet i branschen och har idag ca 11 anställda. Vi är auktoriserade på service av BMW, Ford och Hyundai men reparerar även övriga märken. Företaget har även en godkänd skadeverkstad som utför karosseri- och lackeringsarbeten. Visa mindre

Bilmekaniker

Du är självgående och ska ha kunden och service i fokus. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd, effektiv och har ett stort intresse för bilar. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Personlighet är viktigt för oss!Du har:• Gymnasial utbildning inom fordonsteknik• Tidigare erfarenhet av kundkontakt• God ... Visa mer
Du är självgående och ska ha kunden och service i fokus. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd, effektiv och har ett stort intresse för bilar. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Personlighet är viktigt för oss!Du har:• Gymnasial utbildning inom fordonsteknik• Tidigare erfarenhet av kundkontakt• God datorvana• Minst B körkort• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.• Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/serviceteknikerVi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde efter överenskommelse.Ansökan lämnas via mail: [email protected] Sundströms Bilservice AB är ett företag med lång erfarenhet i branschen och har idag ca 11 anställda. Vi är auktoriserade på service av BMW, Ford och Hyundai men reparerar även övriga märken. Företaget har även en godkänd skadeverkstad som utför karosseri- och lackeringsarbeten. Visa mindre