Lediga jobb Mondi Dynäs AB i Kramfors

Se alla lediga jobb från Mondi Dynäs AB i Kramfors. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kramfors som finns inom det yrket.

Gruppchefer, 2 st

Ansök    Jun 10    Mondi Dynäs AB    Gruppchef, teknik
Ditt uppdrag Vi söker nu två engagerade och relationsorienterade Gruppchefer till vår produktionsanläggning i Dynäs med inriktningarna massabruk och pappersbruk. Som Gruppchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för att leda och utveckla ett antal skiftlag med operatörer. Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett ... Visa mer
Ditt uppdrag
Vi söker nu två engagerade och relationsorienterade Gruppchefer till vår produktionsanläggning i Dynäs med inriktningarna massabruk och pappersbruk. Som Gruppchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för att leda och utveckla ett antal skiftlag med operatörer.
Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett förprojekt av en ny soda panna. Som gruppchef blir du en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa.
Ditt uppdrag
Säkerställa att arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter efterlevs och att en trygg arbetsmiljö bibehålls.
Planering och koordinering av skiftarbetet för att säkerställa en effektiv och kontinuerlig produktion.
Leda och motivera ditt team för att uppnå produktionsmål och kvalitetsstandarder.
Bygga starka relationer med dina teammedlemmar och förstå deras individuella styrkor och utvecklingsområden.
Främja en positiv och inkluderande arbetskultur.
Samarbeta nära med andra gruppchefer och avdelningar

Vem är du
Vi söker dig som är en naturlig ledare med en stark förmåga att bygga och underhålla relationer. Du är lyhörd, empatisk och har erfarenhet och intresse av att bygga team. För att lyckas i rollen som Gruppchef ser vi att du har:
Erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor
Dokumenterad erfarenhet av ledarskap och arbete i team
God kommunikations- och samarbetsförmåga
Stark förmåga att motivera och utveckla medarbetare för att uppnå gemensamma mål

Vi erbjuder
2 tjänster. En tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas. Ett vikariat med möjligheter till förlängning,
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner. Visa mindre

Drifttekniker

Ditt uppdrag Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett förprojekt av en ny soda panna. Som drifttekniker blir du en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa. Som Drifttekniker kommer du att ha en central roll i vår produktionsprocess, där ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att vår maskinpark och våra produktion... Visa mer
Ditt uppdrag
Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett förprojekt av en ny soda panna. Som drifttekniker blir du en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa. Som Drifttekniker kommer du att ha en central roll i vår produktionsprocess, där ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att vår maskinpark och våra produktionsprocesser fungerar optimalt. Ditt arbete kommer att innefatta:
Övervakning och optimering av produktionsprocesser för att säkerställa hög effektivitet och produktkvalitet
Medverka i framtagande av investeringsförslag för avdelningen
Felsökning och problemlösning vid tekniska problem för att säkerställa kontinuerlig drift
Samarbete med kollegor inom produktion och underhåll för att identifiera och genomföra förbättringsåtgärder
Dokumentation av arbetsprocesser och uppföljning av produktionens nyckeltal
Delta i projekt för att implementera ny utrustning och förbättra befintliga processer

Vem är du
Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har en stark problemlösningsförmåga. Du har tidigare erfarenhet inom drift och underhåll av produktionsutrustning, gärna inom papper- och massaindustrin. För att lyckas i rollen som Drifttekniker ser vi att du har:
En teknisk utbildning inom relevant område (t.ex. maskinteknik, processteknik eller liknande) eller en motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av arbete med processtyrning
Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar och manualer
Analytisk förmåga och erfarenhet av felsökning
Erfarenhet av arbete i team och god kommunikativ förmåga
Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
God datorvana och erfarenhet av att arbeta med underhållssystem
Säkerställa att arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter efterlevs och att en trygg arbetsmiljö bibehålls

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
Ett utvecklande och roligt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner Visa mindre

Massabruksoperatörer

Ditt uppdrag I samband med vårt pågående moderniseringsprojekt behöver vi frigöra tid för våra medarbetare att förbereda sig för att köra de nya anläggningsdelarna. Vi behöver därför skiftgående operatörer på avdelningarna Lut & kraft samt Fiberlinjen för en tidsbegränsad anställning med start 1 september 2024 t.o.m. september 2025. Att vara processoperatör innebär bl.a. att framför skärm styra och övervaka processen via ett styrsystem, utföra ronderingar,... Visa mer
Ditt uppdrag
I samband med vårt pågående moderniseringsprojekt behöver vi frigöra tid för våra medarbetare att förbereda sig för att köra de nya anläggningsdelarna.
Vi behöver därför skiftgående operatörer på avdelningarna Lut & kraft samt Fiberlinjen för en tidsbegränsad anställning med start 1 september 2024 t.o.m. september 2025.
Att vara processoperatör innebär bl.a. att framför skärm styra och övervaka processen via ett styrsystem, utföra ronderingar, delta i felsökning och rapportera in underhållsbehov. Detta för att producera och leverera pappersmassa av bra kvalitet till våra pappersmaskiner.Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet från tillverkande industri.
Du är säkerhetsmedveten, utvecklingsbenägen och engagerad.
Du är pålitlig och ansvarsfull.
Du trivs med och har förutsättning för att arbeta skiftgång.
Du gillar att arbeta självständigt och i team.
Arbetsglädjen är viktig för Mondi Dynäs och Mångfald & Inkludering är viktiga fokusområden för oss. Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare som är öppen och ärlig i din dialog med andra. Du bygger dina relationer genom kommunikation, aktiv inkludering och respekt för människors olikheter.Vi erbjuder
En tidsbegränsad anställning med möjlighet till eventuell förlängning.
Ansvarsfulla jobb där du bidrar till både gruppens och företagets framgång.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Utbildning till operatör sker på plats av intern personal.Kom i kontakt med oss:
Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta Ante Stattin (Fiberlinjen) 0612-83309 alt. [email protected] eller Mikael Östman (Lut & Kraft) 0612-83173 alt. [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan senast 24 juli 2024. Urval kan komma att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. Visa mindre

Processingenjör Energi och återvinning

Ditt uppdrag Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett förprojekt av en ny sodapanna. Som ingenjör blir du en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa! Till vårt team söker vi dig som vill vara med i vår resa framåt, där vi ska stärka och optimera produktionsprocessen för sodapannan. Som processingenjör på Energi & Återvi... Visa mer
Ditt uppdrag
Vi gör en omfattande modernisering av vårt massabruk under de kommande åren, vilket bland annat innebär ett nytt kokeri, barkpanna, hartskokeri och barktork. Samtidigt påbörjas ett förprojekt av en ny sodapanna. Som ingenjör blir du en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa!
Till vårt team söker vi dig som vill vara med i vår resa framåt, där vi ska stärka och optimera produktionsprocessen för sodapannan.
Som processingenjör på Energi & Återvinning hjälper du produktionsenheten att nå våra uppställda produktions- och kvalitetsmål.
Tillsammans med kompetenta kollegor bidrar du till att säkerställa en säker och optimal verksamhet, med avseende på arbetsmiljö och säkerhet, kvalitet, miljö, energi, produktion och ekonomi.
Du initierar, leder och medverkar till aktiviteter i syfte att ständigt förbättra tidstillgänglighet, kapacitet och kvalitetsutfall inom arbetsområdet.
I samarbete med andra löser du aktivt drift- & processproblem.
Du bidrar till att säkerställa implementering av beslutade processändringar och även att beslutade standarder och instruktioner upprättas och efterlevs.
Baserat på processdata analyserar och föreslår du förändringar och driver utveckling av skiftlagens arbetssätt i samarbete inom driftledningen i arbetsområdet.
Hos oss är arbetsklimatet inom avdelningen viktigt och du har en viktig roll i att bidra till att andra medarbetare trivs och utvecklas.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom kemiteknik eller liknande och det är en fördel om du har en teknisk bakgrund inom process- eller kraftindustri.
Vi på Mondi behöver dig som motiveras av ständig förbättring och att nå uppsatta mål. Du drivs av att åstadkomma goda resultat, har en förmåga att omsätta teoretisk kunskap till praktiskt arbete och kan se produktionen utifrån ett helhetsperspektiv.
För att trivas i rollen som processingenjör behöver du ha ett systematiskt och strukturerat arbetssätt samtidigt som du trivs med att utmanas professionellt och ha möjlighet att agera och göra skillnad.
Du har god kommunikativ förmåga och är van att arbeta både självständigt och i team.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift.
Arbetsglädjen är viktig för Mondi Dynäs och Mångfald & Inkludering är viktiga fokusområden för oss. Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare som är öppen och ärlig i din dialog med andra. Du bygger dina relationer genom kommunikation, aktiv inkludering och respekt för människors olikheter.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner. Visa mindre

International Graduate Programme 2024 - Process and Product Development

Ditt uppdrag: Arbeta med Mondi-experter på spännande uppdrag inom processoptimering och produktutveckling. Utifrån din utbildning och våra aktuella behov skräddarsyr vi ett projekt som passar din bakgrund och dina intressen. Rotera globalt en eller två gånger under programmet. Din arbetsplats kommer att definieras i nära samarbete mellan dig och din chef. Utveckla dig själv, lär känna verksamheten och nätverka med Mondi-kollegor över hela världen genom utb... Visa mer
Ditt uppdrag:
Arbeta med Mondi-experter på spännande uppdrag inom processoptimering och produktutveckling. Utifrån din utbildning och våra aktuella behov skräddarsyr vi ett projekt som passar din bakgrund och dina intressen.
Rotera globalt en eller två gånger under programmet. Din arbetsplats kommer att definieras i nära samarbete mellan dig och din chef.
Utveckla dig själv, lär känna verksamheten och nätverka med Mondi-kollegor över hela världen genom utbildningar, rotationer, nätverk och samarbetsevenemang på plats/online.

Din profil:
Civilingenjörsexamen eller motsvarande examen (nyutexaminerad från universitet – max 2 år sedan)
Det skulle vara bra om du redan har första relevanta erfarenhet (t.ex. praktik), helst inom tillverkningsverksamhet.
Vi kommunicerar mestadels på engelska. Alla ytterligare språk är ett stort plus.
Du trivs med att arbeta med ett mångkulturellt team och har ett målinriktat tankesätt.
Om du matchar med alla ovanstående och du är internationellt rörlig och öppen för att flytta också, tryck på ansök-knappen!

Vårt erbjudande:
Programmet startar den 1 september 2024.
Efter ett framgångsrikt genomförande av 18-månadersprogrammet är vår ambition att erbjuda dig ett obegränsat kontrakt på en av Mondis anläggningar.
Mondi Dynäs stöttar under dina rotationer såväl som under hela din resa
Skräddarsydda inlärningsimpulser hjälper dig att utvecklas i din karriär.
Du kommer att få ett komplett introduktionsprogram och kommer att bjudas in till vårt inspirerande Kick-off-event, lära känna vårt team och dina framtida chefer. Fler godsaker ingår. Visa mindre

International Graduate Programme 2024 - Sustainability

Ditt uppdrag: Brinner du för hållbarhet? Letar du efter en spännande start på din karriär? Jobba med Mondi-experter på spännande uppdrag inom hållbarhetsområdet! Under programmet kommer du att rotera mellan olika funktioner och aktiviteter relaterade till miljömässig hållbarhet på Mondi. Rotera globalt en eller två gånger under programmet. Din arbetsplats kommer att definieras i nära samarbete mellan dig och din chef. Utveckla dig själv, lär känna verksamh... Visa mer
Ditt uppdrag:
Brinner du för hållbarhet? Letar du efter en spännande start på din karriär? Jobba med Mondi-experter på spännande uppdrag inom hållbarhetsområdet! Under programmet kommer du att rotera mellan olika funktioner och aktiviteter relaterade till miljömässig hållbarhet på Mondi.
Rotera globalt en eller två gånger under programmet. Din arbetsplats kommer att definieras i nära samarbete mellan dig och din chef.
Utveckla dig själv, lär känna verksamheten och nätverka med Mondi-kollegor över hela världen genom utbildningar, rotationer, nätverk och samarbetsevenemang på plats/online.

Din profil:
Civilingenjörsexamen eller motsvarande examen (nyutexaminerad från universitet – max 2 år sedan)
Det skulle vara bra om du redan har första relevanta erfarenhet (t.ex. praktik), helst inom tillverkningsverksamhet.
Vi kommunicerar mestadels på engelska. Alla ytterligare språk är ett stort plus.
Du trivs med att arbeta med ett mångkulturellt team och har ett målinriktat tankesätt.
Om du matchar med alla ovanstående och du är internationellt rörlig och öppen för att flytta också, tryck på ansök-knappen!

Vårt erbjudande:
Programmet startar den 1 september 2024.
Efter ett framgångsrikt genomförande av 18-månadersprogrammet är vår ambition att erbjuda dig ett obegränsat kontrakt på en av Mondis anläggningar.
Mondi Dynäs stöttar under dina rotationer såväl som under hela din resa
Skräddarsydda inlärningsimpulser hjälper dig att utvecklas i din karriär.
Du kommer att få ett komplett introduktionsprogram och kommer att bjudas in till vårt inspirerande Kick-off-event, lära känna vårt team och dina framtida chefer. Fler godsaker ingår. Visa mindre

IT/OT specialist med inriktning cybersäkerhet

Ansök    Mar 18    Mondi Dynäs AB    Säkerhetsansvarig, IT
Ditt uppdrag Som IT/OT-specialist med fokus på cybersäkerhet på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat att arbeta inom följande områden inom IT/OT-drift och -säkerhet: Delta i den dagliga driften gällande IT-infrastruktur Hantera och spåra efterlevnad av mjukvarulicenser Delta och ge vägledning som teknisk specialist i projekt för att säkerställa efterlevnad och företagsstandarder Utnyttja teknisk expertis och felsökningskompetens för att lösa IT-inf... Visa mer
Ditt uppdrag
Som IT/OT-specialist med fokus på cybersäkerhet på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat att arbeta inom följande områden inom IT/OT-drift och -säkerhet:
Delta i den dagliga driften gällande IT-infrastruktur
Hantera och spåra efterlevnad av mjukvarulicenser
Delta och ge vägledning som teknisk specialist i projekt för att säkerställa efterlevnad och företagsstandarder
Utnyttja teknisk expertis och felsökningskompetens för att lösa IT-infrastrukturfrågor i samarbete med IT-specialister
Utveckla och underhålla tekniska guider, dokumentation, procedurer och processer för IT-infrastruktur
Samordna med de externa leverantörer och partners
Leda arbetet med att utvärdera, schemalägga och tillämpa alla nödvändiga patchar och uppgraderingar för IT-systemen.
Ingå i beredskapsverksamhet.
Planering, design och dokumentation
Support och projektledning för säkerhetsrelaterade projekt
Support för IT- och OT-säkerhetsrevisioner
Omvärldsläget och den höga förändringstakten inom den digitala världen gör att det som ansågs vara säkert igår inte nödvändigtvis är det idag, som säkerhetsspecialist inom IT/OT är du en viktigt del i vår fortsatta utveckling.
Det är en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån omvärldsbevakning, logganalys, incidenthantering.
Du deltar aktivt i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och rutiner

Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för IT-säkerhet. Är du en självgående person med god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss.
För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta med cybersäkerhetsfrågor
En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet. Du är noggrann, flexibel och har förmåga till helhetsperspektiv.
Du har som lägst eftergymnasial utbildning inom IT/OT säkerhet. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter några år.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i så väl tal och skrift. Visa mindre

IT/OT Specialist

Ditt uppdrag Som IT/OT specialist arbetar du bland annat med nätverk och dess ingående komponenter på IT och OT-sidan. Konfigurering, underhåll och felsökning inom IT samt i våra styr och drivsystem på OT sidan där ABB AC450, AC800M, Siemens S7 ingår Delta i den dagliga driften gällande IT-infrastruktur Hantera och spåra efterlevnad av mjukvarulicenser Delta och ge vägledning som teknisk specialist i projekt för att säkerställa efterlevnad och företagsstan... Visa mer
Ditt uppdrag
Som IT/OT specialist arbetar du bland annat med nätverk och dess ingående komponenter på IT och OT-sidan. Konfigurering, underhåll och felsökning inom IT samt i våra styr och drivsystem på OT sidan där ABB AC450, AC800M, Siemens S7 ingår
Delta i den dagliga driften gällande IT-infrastruktur
Hantera och spåra efterlevnad av mjukvarulicenser
Delta och ge vägledning som teknisk specialist i projekt för att säkerställa efterlevnad och företagsstandarder
Utnyttja teknisk expertis och felsökningskompetens för att lösa IT/OT-infrastrukturfrågor i samarbete med IT/OT-specialister
Utveckla och underhålla tekniska guider, dokumentation, procedurer och processer
Samordna externa leverantörer och partners
Ingå i beredskapsverksamhet
Planering, design och dokumentation
Support och projektledning för säkerhetsrelaterade project
Du deltar aktivt i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och rutiner
Du är underställd vår IT/OT-chef och arbetar i ett team med andra IT/OT specialister

Din profil
Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang. Är du en självgående person med god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss
För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta inom IT/OT
Vi ser att du är van att arbeta i projekt och är ansvarsfull, drivande, serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra
En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet. Du är noggrann, flexibel och har förmåga till helhetsperspektiv
Du har som lägst eftergymnasial utbildning inom området. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter några år
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i så väl tal och skrift Visa mindre

Projektingenjör Bygg

Ansök    Mar 18    Mondi Dynäs AB    Byggnadsingenjör
Ditt uppdrag Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en mer säker och hållbar verksamhet som håller hög kvalitet i alla led. Du upprättar, kontrollerar, granskar och godkänner konstruktioner, konstruktionsberäkningar, dokumentation och ritningar för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarderna är uppfyllda för investeringsprojekt samt arbetsordrar. Du följer upp egna projekt med avseende på kostnader och ... Visa mer
Ditt uppdrag
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en mer säker och hållbar verksamhet som håller hög kvalitet i alla led.
Du upprättar, kontrollerar, granskar och godkänner konstruktioner, konstruktionsberäkningar, dokumentation och ritningar för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarderna är uppfyllda för investeringsprojekt samt arbetsordrar.
Du följer upp egna projekt med avseende på kostnader och utfall gentemot tidplan.
Du håller dig ajour med aktuella regelverk inom disciplinen
Du stöttar övriga organisationen med ingenjörskompetens inom området
Du har regelbunden kontakt med beställare, entreprenörer och leverantörer inom ditt berörda arbetsområde.

Din profil
Till vårt team söker vi dig som har ett resultatinriktat och proaktivt arbetssätt och som drivs av utveckling och att se tydliga resultat. Vi tror att du är initiativtagande, självgående och trivs i en vardag där du får utmanas, utvecklas och bidra med din kompetens för verksamhetens utveckling.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare och är öppen och ärlig i din dialog med andra. Du bygger dina relationer genom kommunikation, tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser.
Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vidare innehar du en högskoleingenjörsexamen, eller har motsvarande utbildning inom byggteknik, alternativt har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Visa mindre

Technical Sales Service Manager

Ansök    Mar 5    Mondi Dynäs AB    Applikationsingenjör
Your mission Are you positive, driven, proactive, with a genuine interest in technology? Do you want to work with customers on a global level, and be part of a committed, winning sales team bringing innovative and sustainable solutions to our customers? As Technical Sales Service Manager, you will be responsible for communication with Mondi’s sales organization and key stakeholders on the market. You will support customers utilizing Dynäs products in an op... Visa mer
Your mission
Are you positive, driven, proactive, with a genuine interest in technology? Do you want to work with customers on a global level, and be part of a committed, winning sales team bringing innovative and sustainable solutions to our customers?
As Technical Sales Service Manager, you will be responsible for communication with Mondi’s sales organization and key stakeholders on the market.
You will support customers utilizing Dynäs products in an optimal way, handling customer requests and certificates are also included in your responsibility.
You will also provide support to sales- and market organization with your technical knowledge.
Internally you will be responsibility for the customer feedback handling process and be deeply involved in product developments and responsible for trials on the paper machines as well as providing information from market to the local production team.
You support Business Segment and Sales organization within Mondi and support Business segment and sales organization within Mondi.
You continuously follow market trends and benchmark Mondis´ products compared to competitors
You are responsible for the customer feedback handling process and for quality related questions
You make proposals for product specifications and initiate and drive product development
You are responsible for producing new products on the Paper machines
You report to: R&D Quality Manager Mattias Grahn

Your profile
To be successful in this role, we believe you have the following background, competence and abilities:
University or suitable technical degree (Preferable M.Sc. Eng. in pulp and paper technology or equivalent)
Several years of experience from pulp and paper industry both strategically and hands-on
Strong technical knowledge and understanding of customer needs and the ability to translate this into business opportunities.
Technical understanding and the ability to translate technical parameters into a commercial concept.
Basic knowledge of both Swedish and English is an advantage.
It is an advantage if you have chemical a chemical background/knowledge.
We are looking for someone who is used to and likes working independently, is a self-starter and business oriented and likes to travel. You have excellent communication skills, both orally and written, are a true team player and have excellent skills building relationships both internally and with external stakeholders.

We offer
We offer an interesting assignment and an employment with one of the region's largest employers.
You will have the opportunity to work in an international and dynamic organization, with great opportunities to influence and develop your work.
You will have the opportunity to deepen and develop your knowledge and collaborate with fantastic colleagues throughout the organization.
As an employee of the Mondi Group, you have access to Mondi academy - where we take advantage of the talents and further develop our employees!
An interesting job within the packaging & paper industry and to be part of a successful multicultural company. You will be a part of a several training opportunities (e.g. The Mondi Academy).

Get in touch
We strive to create a culture that inspires our people to reach their full potential. Going the extra mile – for colleagues and customers – our people are what drives our passion for performance, and are the key ingredient of Mondi’s success. Be part of our future. Should you need further information, please contact Mattias Grahn. Last day for applying is the 31th of March 2024. Visa mindre

Semestervikarier Produktion

Grow Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling. Create Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt. Inspire Du kan se fram emot en arbetsplats där säk... Visa mer
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
Vi söker semestervikarier för våren och sommaren 2024, för perioden februari-augusti.
Vi söker operatörer till vårt massa- och pappersbruk samt truck- och traktorförare till vårt renseri och vår utlastningsavdelning. Vi söker även semestervikarier till vårt laboratorium.

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet från tillverkande industri.
Du är säkerhetsmedveten, utvecklingsbenägen och engagerad.
Du är pålitlig och ansvarsfull.
Du trivs med och har förutsättning för att arbeta skiftgång.
Du gillar att arbeta självständigt och i team.
Arbetsglädjen är viktig för Mondi Dynäs och Mångfald & Inkludering är viktiga fokusområden för oss. Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare som är öppen och ärlig i din dialog med andra. Du bygger dina relationer genom kommunikation, aktiv inkludering och respekt för människors olikheter.

Vi erbjuder
En tidsbegränsad anställning.
Ansvarsfulla jobb där du bidrar till både gruppens och företagets framgång.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Visa mindre

Semestervikarier till Förråd, Instrument & Förebyggande underhåll

Ditt uppdrag I rollen som Förrådstekniker administrerar du uttag av reservdelar & förbrukningsvaror till vår produktionsorganisation. I dina arbetsuppgifter ingår även att administrera inkommande & utgående leveranser på vår godsmottagning. Du gör även avstämningar, olika kontroller & rapporteringar av våra reservdelar och förrådsartiklar i enlighet med våra gällande rutiner. Du kommer bla att arbeta i vårat underhållssystem API-PRO samt i SAP. I rollen so... Visa mer
Ditt uppdrag
I rollen som Förrådstekniker administrerar du uttag av reservdelar & förbrukningsvaror till vår produktionsorganisation. I dina arbetsuppgifter ingår även att administrera inkommande & utgående leveranser på vår godsmottagning. Du gör även avstämningar, olika kontroller & rapporteringar av våra reservdelar och förrådsartiklar i enlighet med våra gällande rutiner. Du kommer bla att arbeta i vårat underhållssystem API-PRO samt i SAP.
I rollen som Instrumenttekniker är arbetsuppgifterna utvecklande och varierande. De omfattar mindre nyinstallationer, felsökning och servicearbeten inom arbetsområdet. Du kommer att arbeta i team med erfarna elektriker och instrumenttekniker där du får möjlighet att lära och bidra till Dynäs fortsatta resa framåt.
I rollen som semestervikarie i gruppen för Förebyggande underhåll ingår du i ett litet men starkt team som arbetar med tillståndskontroll av processutrustning på våra pappersmaskiner samt massabruk. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är skötsel av smörjsystem samt förebyggande rondering i vår process. Du skapar felanmälningar på brister du finner i anläggningen i vårt underhållssystem API PRO. Du jobbar i nära samarbete med övrig produktion- och underhållspersonal. Under din första tid kommer du få möjlighet att lära dig dina arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor.

Din profil
Till rollen som semestervikarie på Förrådet kommer du att trivas om du är en noggrann, serviceinriktad, strategisk och engagerad person som gillar det administrativa arbetet lika mycket som det sociala. Du gillar att ta egna initiativ och har ett högt säkerhetstänk. Vidare tror vi att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och att ge det ”lilla extra” i varje kundbemötande. Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning gärna med inriktning industri eller teknik.
Till rollen som semestervikarie på Instrument söker vi dig som har gymnasieutbildning inom el i grunden. Det är meriterande om din bakgrund även innefattar erfarenhet inom styr- och reglerteknik. Du är noggrann och sätter alltid säkerheten främst och är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, systematik och helhetsperspektiv tre viktiga förmågor. B-körkort är ett krav
Till rollen som semestervikarie på Förebyggande underhåll söker vi dig som har gått ut gymnasiet med godkända betyg. Är noggrann och alltid sätter säkerheten främst, är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom industri men inget krav, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillstånd för truck och travers ses också som meriterande.

Vi erbjuder
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Vi jobbar med löpande urval så vi tar gärna emot din ansökan nu, ansök senast 28 mars.
Om du behöver ytterligare information angående tjänsten på Förrådet, vänligen kontakta Niklas Walther, vår Förrådschef
Om du behöver ytterligare information angående tjänsten på El/Instrument, vänligen kontakta Stefan Linder, vår El/Instrumentchef
Om du behöver ytterligare information angående tjänsten på Förebyggande underhållt, vänligen kontakta Alexander Norrbin, vår FU-chef
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Nov 20    Mondi Dynäs AB    Redovisningsekonom
Ditt uppdrag Som medarbetare på ekonomiavdelningen ingår du i ett team som ansvarar för att god redovisningssed upprätthålls, och att rutiner för detta utvecklas. Tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen säkerställer ni att rapportering till koncernen, myndigheter och internt sker i tid och med god kvalitet. Du utför ekonomiska avstämningar, uppföljningar och analyser Du bidrar med expertis och ekonomisk support till hela organisationen. Din pr... Visa mer
Ditt uppdrag
Som medarbetare på ekonomiavdelningen ingår du i ett team som ansvarar för att god redovisningssed upprätthålls, och att rutiner för detta utvecklas.
Tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen säkerställer ni att rapportering till koncernen, myndigheter och internt sker i tid och med god kvalitet.
Du utför ekonomiska avstämningar, uppföljningar och analyser
Du bidrar med expertis och ekonomisk support till hela organisationen.

Din profil
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk. Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare, är öppen och ärlig i din dialog med andra samt har en förståelse för att människors olikheter, bakgrunder och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas. Du bygger dina relationer genom kommunikation, tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Vi hoppas att du, liksom vi, tycker det är viktigt att vi agerar tillsammans, oberoende av roll i verksamheten. Vi ser att du är en person som motiveras av ständig förbättring och att nå de uppsatta målen. Tillsammans med oss tar du ansvar för att uppgifter slutförs i tid och med hög kvalitet och du trivs som bäst när du får utmanas i din roll och möjlighet att agera och göra skillnad.
Du är noggrann och känner stort ansvar för de arbetsuppgifter som du gör.
Du är utbildad civilekonom med inriktning redovisning och/eller har yrkeserfarenheter från redovisning. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet från SAP, Oracle EPM och/eller Insikt är meriterande men inget krav. Goda kunskaper i MS Office, och specifikt Excel är meriterande.

Vi erbjuder
Ett vikariat på ca 12 månader för en föräldraledighet
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner. Visa mindre

Renserioperatör/Flistraktorförare

Ansök    Nov 13    Mondi Dynäs AB    Renserioperatör
Ditt uppdrag · Vi söker nu en Renserioperatör/ Flistraktorförare till vårt renseri där du kommer vara bidragande i de team som producerar och kvalitetssäkrar vårt arbete med att se till att det finns flis till vårt massabruk. · Som operatör hos oss arbetar du med traktorkörning och övervakning, kontroll och styrning av processens olika delar. · Din upplärning kommer att ske enligt vårt utbildningsprogram och tillsammans med erfarna operatörer i ditt team.... Visa mer
Ditt uppdrag
· Vi söker nu en Renserioperatör/ Flistraktorförare till vårt renseri där du kommer vara bidragande i de team som producerar och kvalitetssäkrar vårt arbete med att se till att det finns flis till vårt massabruk.
· Som operatör hos oss arbetar du med traktorkörning och övervakning, kontroll och styrning av processens olika delar.
· Din upplärning kommer att ske enligt vårt utbildningsprogram och tillsammans med erfarna operatörer i ditt team.
Din profil
· Du är säkerhetsmedveten, utvecklingsbenägen och engagerad.
·Du är pålitlig och ansvarsfull.
·Du gillar att arbeta i team och bidra till gruppens välmående och utveckling.
·Detta arbete innebär skiftgång med 3-skift och tidvis ensamarbete.
·Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet från tillverkande industri och erfarenhet av truck/traktor.
·B-Körkort är ett krav.
·Ej höjdrädd
·Datorerfarenhet
·Referenser är önskvärt
Vi erbjuder
·Ansvarsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till både gruppens och företagets framgång.
·Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
·Ett utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
·Möjlighet att vidareutvecklas inom en rad olika roller och funktioner.
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Nov 13    Mondi Dynäs AB    Underhållsmekaniker
Ditt uppdrag Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande. Som mekaniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra pappersmaskiner samt massabruk. Utbyte av växellådor, pumpar, fläktar och ventiler är exempel på arbetsuppgifter som förekommer. Under din första anställningstid kommer du att få möjlighet att lära dig arbetsuppgifterna och rutiner av dina erfarna kollegor. Beredskap cirka var 8:e vecka ingår i tjänsten. Vem ä... Visa mer
Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande.
Som mekaniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra pappersmaskiner samt massabruk.
Utbyte av växellådor, pumpar, fläktar och ventiler är exempel på arbetsuppgifter som förekommer.
Under din första anställningstid kommer du att få möjlighet att lära dig arbetsuppgifterna och rutiner av dina erfarna kollegor.
Beredskap cirka var 8:e vecka ingår i tjänsten.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete.
Du är noggrann och sätter alltid säkerheten främst, är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team.
Du är serviceinriktad och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.
Utbildning och erfarenhet av lagerbyten och laseruppriktning ses som meriterande.
Tillstånd för truck, travers samt heta arbeten ses även det som meriterande.
Vi ser att du har gymnasieutbildning med för arbetet relevant inriktning.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och om våra förmåner

Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Visa mindre

Projektingenjör El

Ansök    Sep 28    Mondi Dynäs AB    Elektronikkonstruktör
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Grow Alla våra medarbetare är viktiga –... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt?
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Besök oss på vår hemsida för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Ditt uppdrag
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en mer säker och hållbar verksamhet som håller hög kvalitet i alla led, vilket innebär att:
du upprättar, kontrollerar, granskar och godkänner konstruktioner, konstruktionsberäkningar, dokumentation och ritningar för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarderna är uppfyllda för investeringsprojekt samt arbetsordrar.
du följer upp egna projekt med avseende på kostnader och utfall gentemot tidplan.
du håller dig ajour med aktuella regelverk inom disciplinen.
du stöttar övriga organisationen med ingenjörskompetens inom området.
du har regelbunden kontakt med beställare, entreprenörer och leverantörer inom ditt berörda arbetsområde.

Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett resultatinriktat och proaktivt arbetssätt och som drivs av utveckling och att se tydliga resultat. Vi tror att du är initiativtagande, självgående och trivs i en vardag där du får utmanas, utvecklas och bidra med din kompetens för verksamhetens utveckling.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare och är öppen och ärlig i din dialog med andra. Du bygger dina relationer genom kommunikation, tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser.
Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vidare innehar du en högskoleingenjörsexamen, eller har motsvarande utbildning inom el-automation eller styr- och reglerteknik, alternativt har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om det är en inriktning mot Papper- och massabruk.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder
En tillsvidareanställning
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Marcus Fridlund på [email protected]
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag den 3 december 2023.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Automation/IT-ingenjör

Ansök    Sep 28    Mondi Dynäs AB    Dataingenjör
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Omvärldsläget och den höga förändringstakten inom den digitala världen gör att det som ansågs vara säkert igår inte nödvändigtvis är det idag. Vill du vara ... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Omvärldsläget och den höga förändringstakten inom den digitala världen gör att det som ansågs vara säkert igår inte nödvändigtvis är det idag.
Vill du vara en del av vår framtidsresa? Är du noggrann och har erfarenhet av att jobba med cybersäkerhet? Då kanske du är vår IT/OT-specialist!
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
Som IT/OT-specialist med fokus på cybersäkerhet på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat att arbeta inom områdena IT/OT-drift samt IT/OT-säkerhet, vilket innebär:
Delta i den dagliga driften gällande IT-infrastruktur
Hantera och spåra efterlevnad av mjukvarulicenser
Delta och ge vägledning som teknisk specialist i projekt för att säkerställa efterlevnad och företagsstandarder
Utnyttja teknisk expertis och felsökningskompetens för att lösa IT-infrastrukturfrågor i samarbete med IT-specialister
Utveckla och underhålla tekniska guider, dokumentation, procedurer och processer för IT-infrastruktur
Samordna externa leverantörer och partners
Leda arbetet med att utvärdera, schemalägga och tillämpa alla nödvändiga patchar och uppgraderingar för IT-systemen.
Ingå i beredskapsverksamhet.
Planering, design och dokumentation
Support och projektledning för säkerhetsrelaterade projekt
Support för IT- och OT-säkerhetsrevisioner
Det är en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån omvärldsbevakning, logganalys, incidenthantering.
Du deltar aktivt i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och rutiner

Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för IT-säkerhet. Är du en självgående person med god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss.
För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta med cybersäkerhetsfrågor.
En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet. Du är noggrann, flexibel och har förmåga till helhetsperspektiv.
Du har som lägst eftergymnasial utbildning inom IT/OT säkerhet. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter några år.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i så väl tal och skrift.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning.
Ansvarsfullt arbete där du bidrar till både gruppens och företagets framgång.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor.

Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid.
Om du behöver ytterligare information om tjänstens innehåll, vänligen kontakta rekryterande chef Ulf Danielsson: [email protected].
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 3 december 2023.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Mondi Dynäs söker HR Generalist

Grow Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling. Create Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt. Inspire Du kan se fram emot en arbetsplats där säk... Visa mer
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en än mer säker, hållbar produktion som håller hög kvalitet i alla led.
Du arbetar med frågor kring hela bredden av HR-området och ansvarar för och utvecklar processer kopplade till rekrytering, controlling, digitalisering, HR-system och utbildning.
Vi har vidare flera spännande framåtriktade HR-relaterade förbättringsprojekt på gång, där vi hoppas att du vill ta en aktiv roll.
Du agerar proaktivt och konsultativt i frågor gällande arbetsrätt, kollektivavtalstolkningar, fackliga frågor och förhandlingar.
Du är underställd vår HR-chef och arbetar nära övriga på HR-avdelningen.
Stationeringsort är Väja i Kramfors Kommun.

Din profil
Vi söker dig som tycker att det är roligt att utveckla och förbättra HR-processer och rutiner, men som också vill utvecklas inom hela HR-området.
För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att bygga relationer genom tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Du är strukturerad och noggrann och drar slutsatser från olika situationer på ett analytiskt sätt.
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, motiveras av ständiga förbättringar och att nå de uppsatta målen.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är öppen och ärlig i din dialog med andra och har hög integritet.
Du har eftergymnasial utbildning inom HR-området och relevant arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner. Visa mindre

Operatörer

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säke... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor?
Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Ditt uppdrag
Vi söker operatörer till vårt pappersbruk där du kommer vara bidragande i de team som producerar och kvalitetssäkrar vårt globalt framgångsrika kraft- och specialpapper.
Som operatör hos oss arbetar du med övervakning, kontroll och styrning av processens olika delar.
Din upplärning kommer att ske enligt vårt utbildningsprogram och tillsammans med erfarna operatörer i ditt team.

Din profil
Du är säkerhetsmedveten, utvecklingsbenägen och engagerad.
Du är pålitlig och ansvarsfull.
Du gillar att arbeta i team och bidra till gruppens välmående och utveckling.
Du trivs med och har förutsättning för att arbeta skiftgång.
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet från tillverkande industri.

Vi erbjuder
Ansvarsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till både gruppens och företagets framgång.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Möjlighet att vidareutvecklas inom en rad olika roller och funktioner.
En tidsbegränsad anställning med möjligheter till förlängning.

Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid.
Om du behöver ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Linjechef Ulf Orvér; [email protected] alternativt någon av våra gruppchefer Kent-Ove Bergström; [email protected] eller Gabriella Hellström; [email protected]
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänst kan komma att ske före sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt och som senast 13 augusti 2023.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Underhållsplanerare

Ansök    Jun 21    Mondi Dynäs AB    Underhållsmekaniker
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vi söker nu en Underhållsplanerare! Ditt uppdrag Planera och bereda arbetsordrar, säkra resurser och arbetsleda utförare på kort och lång sikt. Ansvara för ... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Vi söker nu en Underhållsplanerare!
Ditt uppdrag
Planera och bereda arbetsordrar, säkra resurser och arbetsleda utförare på kort och lång sikt.
Ansvara för att arbeten utförs i enlighet med överenskomna rutiner och kvalité samt att arbetet blir färdigt inom utlovad tid.
Planera och bereda linjestopp och revisionsstopp.
Delta i att planera och föreslå förebyggande utvecklingsstrategier och därmed öka tillgängligheten i vår anläggning.
Medverka för att driva utvecklingen i arbetsorderprocessen kopplat till vårt underhållssystem API samt bidrar för systematik gällande underhåll på avdelningens framtagna beslutsunderlag.
Ha kontakt med externa firmor och intern underhållspersonal.

Vem är du?
Du har minst 3-5 års erfarenhet från underhåll och/eller produktionsarbete inom likvärdig industri.
Du har yrkesutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom lång erfarenhet.
Du är strukturerad och systematisk, kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta Linjechef Mattias Svensson, [email protected]
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 27 augusti.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adaressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Processingenjör Energi & återvinning

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Har du ett stort intresse för att utveckla och optimera tekniska processer? Välkommen med din ansökan! Ditt uppdrag Till vårt team söker vi dig som vill vara... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Har du ett stort intresse för att utveckla och optimera tekniska processer? Välkommen med din ansökan!
Ditt uppdrag
Till vårt team söker vi dig som vill vara en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa framåt där vi ska stärka och optimera produktionsprocessen för sodapannan samt Lut och kraft. Som processingenjör på energi och återvinningen ansvarar du för att produktionsenheten når våra uppställda produktions-och kvalitetsmål.
Du säkerställer att vi driver en säker och optimal verksamhet inom ansvarsområdet med avseende på arbetsmiljö och säkerhet, kvalitet, miljö, energi, produktion och ekonomi.
Du medverkar till ett arbetsklimat inom avdelningen med god ordning och reda, där medarbetarna trivs och utvecklas.
Du initierar, leder, medverkar samt ansvarar för aktiviteter i syfte att ständigt förbättra tidstillgänglighet, kapacitet och kvalitetsutfall inom arbetsområdet
Du löser aktivt drift- & processproblem i samarbete med organisationen
Du säkerställer implementering av beslutade processändringar och säkerställer även att beslutade standarder och instruktioner upprättas, efterlevs och hålls aktuella
Du medverkar i projekt som berör befattningsområdet och som har påverkan på processen
Baserat på processdata analyserar och föreslår du förändringar och driver utveckling av skiftlagens arbetssätt i samarbete inom driftledningen i arbetsområd
Vi har just nu två lediga tjänster där en av dem är ett längre vikariat från augusti 2023 tom augusti 2024 och den andra är en tillsvidaretjänst.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom kemiteknik eller liknande och det är en fördel om du har en teknisk bakgrund inom process- eller kraftindustri.
Vi på Mondi behöver dig som motiveras av ständig förbättring och att nå uppsatta mål. Du drivs av att åstadkomma goda resultat, har en förmåga att omsätta teoretisk kunskap till praktiskt arbete och kan se produktionen utifrån ett helhetsperspektiv.
För att trivas i rollen som processingenjör behöver du ha ett systematiskt och strukturerat arbetssätt samtidigt som du trivs med att utmanas professionellt och ha möjlighet att agera och göra skillnad.
På Mondi bryr vi oss om varandra och vi ser det som viktigt att du, tillsammans med oss, bidrar till en öppen och ärlig dialog som leder till goda relationer, såväl internt som externt. Du respekterar andras olikheter och bakgrunder, uppskattar mångfald och ser det som en fördel att alla kan bidra med olika erfarenheter.
Du har god kommunikativ förmåga och är van att arbeta både självständigt och i team.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.Kom i kontakt med oss:
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Linjechef Mattias Svensson, e-post: [email protected]
Urval sker löpande så ansök redan idag, dock senast 1 oktober 2023.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Maj 10    Mondi Dynäs AB    Redovisningsekonom
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Har du ett stort intresse av redovisning och controlling? Vill du vara med och forma framtidens ekonomiavdelning, där service och kvalitet ligger i fokus? Då... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Har du ett stort intresse av redovisning och controlling? Vill du vara med och forma framtidens ekonomiavdelning, där service och kvalitet ligger i fokus? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord.
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Din profil
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk.
Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare, är öppen och ärlig i din dialog med andra samt har en förståelse för att människors olikheter, bakgrunder och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas. Du bygger dina relationer genom kommunikation, tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Vi hoppas att du, liksom vi, tycker det är viktigt att vi agerar tillsammans, oberoende av roll i verksamheten.
Vi ser att du är en person som motiveras av ständig förbättring och att nå de uppsatta målen.
Du tar ansvar för att uppgifter slutförs i tid och med hög kvalitet.
Du trivs som bäst när du får utmanas i din roll och möjlighet att agera och göra skillnad.
Du är noggrann och känner stort ansvar för de arbetsuppgifter som du gör.
Du är utbildad civilekonom med inriktning redovisning och/eller har yrkeserfarenheter från redovisning.
Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt.
Tidigare erfarenhet från SAP, Oracle EPM och/eller Insikt är meriterande men inget krav. Goda kunskaper i MS Office och specifikt Excel är meriterande.Vi erbjuder
En tillsvidareanställning.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid.
Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta HR-specialist Weronica Hörnström; [email protected]
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag- välkommen med din ansökan senast 23 juli.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikarier till Förråd/Instrument & Förebyggande underhåll

Ansök    Apr 14    Mondi Dynäs AB    Underhållsmekaniker
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi! Grow Alla våra medar... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
I rollen som Förrådstekniker administrerar du uttag av reservdelar & förbrukningsvaror till vår produktionsorganisation. I dina arbetsuppgifter ingår även att administrera inkommande & utgående leveranser på vår godsmottagning. Du gör även avstämningar, olika kontroller & rapporteringar av våra reservdelar och förrådsartiklar i enlighet med våra gällande rutiner. Du kommer bla att arbeta i vårat underhållssystem API-PRO samt i SAP.I rollen som Intrumenttekniker är arbetsuppgifterna utvecklande och varierande. De omfattar mindre nyinstallationer, felsökning och servicearbeten inom arbetsområdet. Du kommer att arbeta i team med erfarna elektriker och intrumenttekniker där du får möjlighet att lära och bidra till Dynäs fortsatta resa framåt.I rollen som semestervikarie i gruppen för Förebyggande underhåll ingår du i ett litet men starkt team som arbetar med tillståndskontroll av processutrustning på våra pappersmaskiner samt massabruk. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är skötsel av smörjsystem samt förebyggande rondering i vår process. Du skapar felanmälningar på brister du finner i anläggningen i vårt underhållssystem API PRO. Du jobbar i nära samarbete med övrig produktion- och underhållspersonal. Under din första tid kommer du få möjlighet att lära dig dina arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor.

Vem är du?
Till rollen som semestervikarie på Förrådet kommer du att trivas om du är en noggrann, serviceinriktad, strategisk och engagerad person som gillar det administrativa arbetet lika mycket som det sociala. Du gillar att ta egna initiativ och har ett högt säkerhetstänk. Vidare tror vi att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och att ge det ”lilla extra” i varje kundbemötande. Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning gärna med inriktning industri eller teknik.


Till rollen som semestervikarie på Instrument söker vi dig som har gymnasieutbildning inom el i grunden. Det är meriterande om din bakgrund även innefattar erfarenhet inom styr- och reglerteknik. Du är noggrann och sätter alltid säkerheten främst och är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, systematik och helhetsperspektiv tre viktiga förmågor. B-körkort är ett krav.Till rollen som semestervikarie på Förebyggande underhåll söker vi dig som har gått ut gymnasiet med godkända betyg. Är noggrann och alltid sätter säkerheten främst, är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom industri men inget krav, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillstånd för truck och travers ses också som meriterande.

Vi erbjuder
Ett semestervikariat.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.Kom i kontakt med oss
Innan du ansöker, vänligen notera våra interna ansökningsprinciper.
Om du behöver ytterligare information angående tjänsten på Förrådet, vänligen kontakta Niklas Walther, [email protected], vår Förrådschef.
Om du behöver ytterligare information angående tjänsten på El/Instrument, vänligen kontakta Stefan Linder, [email protected], vår El/Instrumentchef.
Om du behöver ytterligare information angående tjänsten på Förebyggande underhåll, vänligen kontakta Alexander Norrbin, [email protected], vår FU-chef.
Endast ansökningshandlingar som laddats upp i systemet kommer beaktas.
Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast 7 maj 2023.
Vi ser fram emot din ansökan. Väx och utvecklas med Mondi! Visa mindre

Automation/IT-ingenjör

Ansök    Jun 8    Mondi Dynäs AB    Dataingenjör
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Omvärldsläget och den höga förändringstakten inom den digitala världen gör att det som ansågs vara säkert igår inte nödvändigtvis är det idag. Vill du vara ... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 22 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Omvärldsläget och den höga förändringstakten inom den digitala världen gör att det som ansågs vara säkert igår inte nödvändigtvis är det idag.
Vill du vara en del av vår framtidsresa? Är du noggrann och har erfarenhet av att jobba med cybersäkerhet? Då kanske du är vår IT/OT-specialist!
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
Som IT/OT-specialist med fokus på cybersäkerhet på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat att arbeta inom områdena IT/OT-drift samt IT/OT-säkerhet, vilket innebär:
Delta i den dagliga driften gällande IT-infrastruktur
Hantera och spåra efterlevnad av mjukvarulicenser
Delta och ge vägledning som teknisk specialist i projekt för att säkerställa efterlevnad och företagsstandarder
Utnyttja teknisk expertis och felsökningskompetens för att lösa IT-infrastrukturfrågor i samarbete med IT-specialister
Utveckla och underhålla tekniska guider, dokumentation, procedurer och processer för IT-infrastruktur
Samordna externa leverantörer och partners
Leda arbetet med att utvärdera, schemalägga och tillämpa alla nödvändiga patchar och uppgraderingar för IT-systemen.
Ingå i beredskapsverksamhet.
Planering, design och dokumentation
Support och projektledning för säkerhetsrelaterade projekt
Support för IT- och OT-säkerhetsrevisioner
Det är en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån omvärldsbevakning, logganalys, incidenthantering.
Du deltar aktivt i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och rutiner

Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för IT-säkerhet. Är du en självgående person med god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss.
För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta med cybersäkerhetsfrågor.
En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet. Du är noggrann, flexibel och har förmåga till helhetsperspektiv.
Du har som lägst eftergymnasial utbildning inom IT/OT säkerhet. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter några år.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i så väl tal och skrift.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning.
Ansvarsfullt arbete där du bidrar till både gruppens och företagets framgång.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor.

Kom i kontakt med oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid.
Om du behöver ytterligare information om tjänstens innehåll, vänligen kontakta rekryterande chef Ulf Danielsson: [email protected].
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti 2023.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Miljöchef

Ansök    Apr 5    Mondi Dynäs AB    Miljöchef
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Välkommen till os... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Välkommen till oss på Mondi!
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
Vi söker en miljöchef som ansvarar för Mondi Dynäs miljöarbete. Där ingår att leda och utveckla miljöarbetet framåt i nära samarbete med teknologiavdelningen och produktionsorganisationen.
Som miljöchef bevakar du brukets miljöpåverkan, jobbar med ständiga förbättringar och har speciellt ansvar för uppföljning av miljön och gör miljörapporteringar till koncernen och myndigheter.
Vidare ansvarar du för miljöledningssystemet och att det bedrivs enligt ISO 14001.
I övrigt ingår att genom din kunskap vara delaktig i olika projekt både lokalt och centralt. Arbetet är självständigt och man kommer att ha stor frihet att planera sin dag. Du rapporterar till teknologichef och har ingen underställd personal.
Som Miljöchef ansvarar du bland annat för att:
ta fram mål, följa upp, analysera och rapportera KPI:er inom området.
miljöledningssystemet lever upp till vår miljöcertifiering ISO 14001.
agera sakkunnig inom lagar, avtal och riktlinjer inom miljöområdet.
vara kontakt- och talesperson mot myndigheter.
ge stöd och råd till Produktions- och företagsledning i miljöfrågor.

Din profil
Din kunskap bygger på en Civilingenjörsexamen eller högskoleexamen inom miljö eller kemiteknik eller annan relevant utbildning.
För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet från miljöarbete i processindustrin.
Du är en duktig kommunikatör som förstår vikten av trivsel på arbetsplatsen, god stämning och en bra arbetsmiljö.
Vi tror att du kommer att trivas som miljöchef om du som person har en vilja att lära och utvecklas. Det är viktigt att du är samarbetsinriktad, lyhörd och lyssnar till olika intressenters åsikter för att arbeta fram en gemensam plan för anläggningen.
Du trivs med varierande arbetsuppgifter som du tar dig an på ett strukturerat sätt och du känner dig trygg med att arbeta självständigt.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att ha goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och i skrift.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella.
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Kom i kontakt med oss:
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att Mats Andersson, tel. 070-854 30 42, e-post: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan senast 21 maj 2023. Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Inköpare

Ansök    Apr 3    Mondi Dynäs AB    Inköpare
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vi söker nu en Inköpare! Grow Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket e... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Vi söker nu en Inköpare!
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.

Ditt uppdrag
Rollen som Inköpare är både spännande och utmanande. Som Inköpare på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat att ansvara för uppföljning och efterlevnad av kontrakt, du arbetar med olika interna kontaktytor för att kunna skapa underlag till offertförfaranden samt förhandlingar.
Du driver hela inköpsflödet och en viktig uppgift som Inköpare är att du följer och säkrar inköpsprocessen enligt de lagar, lokala regler och policys som finns.
Rollen innebär också att du formar och tar fram avtal samt följer upp och hanterar eventuella reklamationer.

Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett stort engagemang, är relationsskapande och trivs med administrativa arbetsuppgifter.
För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta i större affärssystem, som exempelvis SAP.
En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet och du har en hög administrativ förmåga.
Du har ett tekniskt intresse och en relevant akademisk utbildning på lägst kandidatnivå, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare och gärna inom pappersindustri.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Ett vikariat med start per omgående till och med 31/8 ’24 med möjlighet till förlängning.
Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Kom i kontakt med oss
Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta rekryterande chef Martin Holmgren, [email protected] alt HR-specialist Weronica Hörnström, [email protected]
Löpande urval tillämpas och sista ansökningsdag är 30/4.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Jan 31    Mondi Dynäs AB    Underhållsmekaniker
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi! Ditt uppdrag •Arbet... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Ditt uppdrag
•Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande.
•Som mekaniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra pappersmaskiner samt massabruk.
•Utbyte av växellådor, pumpar, fläktar och ventiler är exempel på arbetsuppgifter som förekommer.
•Under din första anställningstid kommer du att få möjlighet att lära dig arbetsuppgifterna och rutiner av dina erfarna kollegor.
•Beredskap cirka var 8:e vecka ingår i tjänsten.
Vem är du?
•För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete.
•Du är noggrann och sätter alltid säkerheten främst, är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team.
•Du är serviceinriktad och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.
•Utbildning och erfarenhet av lagerbyten och laseruppriktning ses som meriterande.
•Tillstånd för truck, travers samt heta arbeten ses även det som meriterande.
•Vi ser att du har gymnasieutbildning med för arbetet relevant inriktning.
Vi erbjuder
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Visa mindre

Driftsäkerhetsingenjör

Ansök    Jan 30    Mondi Dynäs AB    Driftingenjör, maskin
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säker... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings-och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Ditt uppdrag
•Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en än mer säker, hållbar produktion som håller hög kvalitet i alla led.
•I rollen som Driftsäkerhetsingenjör kommer du att rapportera till underhållschefen och ingår i området Operation.
•I ditt ansvarområde ingår att stödja produktionen, förråd/lager samt anläggning gällande förbättringsarbete och standardiseringar.
•Du bevakar att lagstadgade besiktningar utförs ute på avdelningarna och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att anläggningsregistret är korrekt och uppdaterat.
•Du tar fram underlag som kan motivera investerings- och omkostnadsprojekt samt deltar i utredningar gällande underhållrelaterade produktionsstörning och föreslår förebyggande åtgärder.
•Då kvalitet är ett av våra fokusområden kommer du också att utreda och ge förbättringsförslag på maskinutrustning som förorsakar produktionsbortfall.
•Du är delaktig i, eller får ta ansvar för, planering och utförande av underhållsinsatser och planerade produktionsstopp.
•Du bevakar utvecklingen internt och på den externa marknaden.
•Du kommer mestadels att arbeta mot produktionen och förråd/lager.
Vem är du?
•Du är utbildad ingenjör och/eller har yrkeserfarenheter från liknande verksamheter med vana av underhållssystem och strukturerat underhåll.
•Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
•Du kommer att uppskatta att arbete hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser.
•Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, såväl fysisk som psykisk, och säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
•Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är öppen och ärlig i din kommunikation samt har en förståelse för att människors olikheter, bakgrunder och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas.
•Du bygger dina relationer genom tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
•Vi hoppas att du, liksom oss, tycker det är viktigt att vi agerar tillsammans, oberoende av roll i verksamheten.
•Vi tror du kommer att trivas hos oss om du motiveras av ständig förbättring och att nå de uppsatta målen.
•Tillsammans med oss tar du ansvar för att uppgifter slutförs i tid och med hög kvalitet.
•Du trivs som bäst när du får utmanas i din roll och möjlighet att agera och göra skillnad.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kontakta oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta Andreas Hamberg vår Underhållschef, [email protected]. Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag men senast 28 februari.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Processingenjör PM6 till Mondi i Kramfors

Är du en teknikintresserad eller nyexaminerad ingenjör som vill växa med oss på Mondi Dynäs? Nu söker vi dig som vill vara del av en ny spännande utveckling inom pappersproduktion. Vi rekryterar nu en processingenjör till vår ena pappersproduktionslina, PM6, som är en högkvalitativ pappersmaskin för säck- och specialkraftpapper och tillverkar världens starkaste papper. Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, ä... Visa mer
Är du en teknikintresserad eller nyexaminerad ingenjör som vill växa med oss på Mondi Dynäs? Nu söker vi dig som vill vara del av en ny spännande utveckling inom pappersproduktion. Vi rekryterar nu en processingenjör till vår ena pappersproduktionslina, PM6, som är en högkvalitativ pappersmaskin för säck- och specialkraftpapper och tillverkar världens starkaste papper.
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Arbetet som processingenjör innebär i första hand att stärka och optimera produktionsprocessen för papperstillverkningen samt bidra till att enheten når uppställda produktions- och kvalitetsmål. Det innebär att du medverkar till ett proaktivt säkerhetsarbete på avdelningen där du samarbetar med andra för att aktivt lösa drift- och processproblem.
Rollen innebär många kontaktytor och du kommer att ha ett nära samarbete med bland annat vår teknologiavdelning och marknadsavdelning. Du rapporterar till linjechef och tjänsten innebär en del resor. Till dina uppgifter ingår även att:
• följa upp standardiseringen
• analysera och följa upp data
• identifiera förbättringsområden
• driva utvecklingsprojekt
Vem är du?
Du har en förmåga att förstå och ta till dig strukturer och sätta dem i ett större sammanhang samtidigt som du trivs med att utmanas och ha möjlighet att agera och göra skillnad.
På Mondi bryr vi oss om varandra och vi ser det som viktigt att du, tillsammans med oss, bidrar till en öppen och ärlig dialog som leder till goda relationer, såväl internt som externt.
Du respekterar andras olikheter och bakgrunder, uppskattar mångfald och ser det som en fördel att alla kan bidra med olika erfarenheter.
Vi söker dig som har en avslutad teknisk utbildning, gärna inom kemi, eller en liknande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av processindustrin ser vi det som ett plus, men det är inget krav för tjänsten. Vi välkomnar främst dig med rätt inställning och utbildning.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår (Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Pappersbrukets chef Joakim Nordkvist, e-post: [email protected].
Sista ansökningsdag är den 28/2-23, urval kan komma att ske löpande.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Laboratorieingenjör

Har du ett stort intresse för analytisk kemi, miljö, kvalitetsarbete och laboratorieverksamhet? Då kan det här vara något för dig! Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett stort lokalt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig. Ditt uppdrag ·Som Laboratorieingenjör har du en viktig roll i vårt laboratorium. ·Du följer löpande upp analysresultat och miljövärden, samt utför viss miljörapportering... Visa mer
Har du ett stort intresse för analytisk kemi, miljö, kvalitetsarbete och laboratorieverksamhet? Då kan det här vara något för dig! Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett stort lokalt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig.
Ditt uppdrag
·Som Laboratorieingenjör har du en viktig roll i vårt laboratorium.
·Du följer löpande upp analysresultat och miljövärden, samt utför viss miljörapportering.
·Du är väl bekant med våra kemi-och miljöanalyser och kan därför hoppa in och utföra dessa vid behov.
·Att genomföra kalibreringar, vård och kontroll av analysinstrument samt dokumentation i enighet med vår ackreditering är en del i din roll.
·Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du aktivt medverkar i utvecklingen av ditt personliga och arbetslagets arbetssätt.
·Du rapporterar till vår labchef, och ingår i ett arbetslag med tretton engagerade och drivna medarbetare.
Vem är du?
·För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du har ett stort intresse för analytisk kemi, miljö, kvalitetsarbete och laboratorieverksamhet.
·Du är noggrann, metodisk, nyfiken samt har en hög analytisk förmåga.
·Då laboratoriet är en stödfunktion är det också viktigt att vara kommunikativ och lösningsorienterad gentemot övriga avdelningar på bruket.
·Tidigare erfarenhet av ackreditering enligt ISO 17025:2018 är meriterande, liksom arbete i laboratorium och med kemikaliehantering.
·I övrigt ser vi att du har en högskoleutbildning inom kemi.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kontakta oss
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid.
Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta Laboratoriechef Pia Danielsson, [email protected] eller 0612-83 184.
Sista ansökningsdag är 28 februari 2023, men ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande. Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok. Visa mindre

Operatör

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Ditt uppdrag • Vi söker ett dussintal operatörer till vårat massa- och pappersbruk. Som operatör hos oss arbetar du med övervakning, kontroll och styrning... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.


Ditt uppdrag
• Vi söker ett dussintal operatörer till vårat massa- och pappersbruk. Som operatör hos oss arbetar du med övervakning, kontroll och styrning av processens olika delar.
• Vi söker även skiftgående; laborant, elektriker, och truckförare.
Vem är du?
• Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet från tillverkande industri.
• Du är säkerhetsmedveten, utvecklingsbenägen och engagerad.
• Du är pålitlig och ansvarsfull.
• Du trivs med och har förutsättning för att arbeta skiftgång.
• Du gillar att arbeta självständigt och i team.


Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta Maria Ström [email protected]
Sista ansökningsdag 8 januari 2023.
Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen [email protected] i din "säkra lista" eller adressbok Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Dec 5    Mondi Dynäs AB    Ekonomiassistent
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Ditt uppdrag · Rollen som Ekonomiassistent är både spännande och utmanande. Som Ekonomiassistent på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat registrera... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.


Ditt uppdrag
· Rollen som Ekonomiassistent är både spännande och utmanande. Som Ekonomiassistent på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat registrera, kontrollera och kontera leverantörsfakturor och tillhörande attester.
· Du verkställer betalningar i rätt tid till rätt konto och med rätt belopp.
· Rollen innebär också att du hanterar leverantörsreskontra och medverkar i implementeringar av koncernprojekt och andra förändringar.
· Du deltar aktivt i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och rutiner samt medverkar i bokslut (genomföra bokningar, ta fram information)
Vem är du?
· Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för siffror. Är du en självgående person med god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss.
· För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta i större affärssystem, som exempelvis SAP.
· En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet. Du är noggrann och har en hög administrativ förmåga.
· Du har ett tekniskt intresse och som lägst gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
· Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.


Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta Weronica Hörnström vår HR-specialist, [email protected]
Sista ansökningsdag 1 januari 2023. Visa mindre

Arbetsmiljö- och säkerhetssamordnare

Ansök    Dec 21    Mondi Dynäs AB    Arbetsmiljöingenjör
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Ditt uppdrag •Rollen som arbetsmiljö- & säkerhetssmordnare är central i vår organisation och du arbetar nära säkerhetschefen, andra chefer och övriga medar... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.


Ditt uppdrag
•Rollen som arbetsmiljö- & säkerhetssmordnare är central i vår organisation och du arbetar nära säkerhetschefen, andra chefer och övriga medarbetare samt entreprenörer. I den här rollen kommer du aktivt arbeta för att inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor.
•I dina arbetsuppgifter ingår att på ett strukturerat sätt planera, utföra och följa upp säkerhetsarbetet inom företaget.
•Du driver, utvecklar och samordnar företagets interna rutiner och instruktioner inom arbetsmiljö och säkerhet.
•Du stöttar chefer och medarbetare i det systematiska arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet och följer upp handlingsplaner och hjälper till att identifiera och utreda risker.
•Du ansvarar för att IA (avvikelser) fungerar och används i arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet.
•Du utbildar och stärker kunskapen internt inom ditt ansvarsområde och agerar sakkunnig inom arbetsmiljö och säkerhet.


Vem är du?
•Vi tror att du kommer att trivas som samordnare inom arbetsmiljö och säkerhet om du är en kommunikativ person som har en vilja att inspirera och engagera medarbetare i arbetsområdet.
•Du har ett högt säkerhetstänk, är effektiv och inspirerande i ditt sätt att arbeta och har ett systematiskt och metodiskt arbetssätt som genomsyrar det du tar dig an.
•Vidare tror vi att du trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta med flera kontaktytor och använda din förmåga att kommunicera effektivt och tydligt.
•Vi söker dig som innehar en utbildning inom arbetsmiljöområdet. Vidare är det meriterande om du har en utbildning som arbetsmiljöingenjör och/eller har arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet.


Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!


Kontakt
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Om du behöver ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Säkerhetschef Jessica Kärrlander, e-post: [email protected]
Sista ansökningsdag 29 januari 2023. Visa mindre

El- och instrumenttekniker till Mondi Dynäs

Ansök    Nov 7    Mondi Dynäs AB    Industrielektriker
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vi söker nu el- och instrumenttekniker! Ditt uppdrag Rollen som el och instrumenttekniker på Mondi är utvecklande och varierande och du blir en viktig pusse... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Vi söker nu el- och instrumenttekniker!
Ditt uppdrag
Rollen som el och instrumenttekniker på Mondi är utvecklande och varierande och du blir en viktig pusselbit i vår organisation där vi arbetar för att underhålla och utveckla vår el- och instrumentutrustning. Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande och omfattar mindre nyinstallationer, felsökning och servicearbeten inom arbetsområdet. Du kommer att arbeta i team med erfarna elektriker och instrumenttekniker där du får möjlighet att lära och bidra till Dynäs fortsatta resa framåt. Beredskap och skiftgång kan förekomma.
Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss på Mondi. Vi tror att du är en noggrann person som alltid strävar efter att göra dina arbetsuppgifter helhjärtat och som sätter säkerheten främst. Du är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är vidare serviceinriktad och nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, systematik och helhetsperspektiv tre viktiga förmågor.
För att lyckas i rollen ser vi att du har en gymnasieutbildning inom el i grunden. Det är meriterande om din bakgrund även innefattar erfarenhet inom styr och reglerteknik. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mats Andersson, tel 070-854 30 42. e-post: [email protected]
Ansök snarast men dock senast 1 december 2022. Urval kan komma att ske löpande. Visa mindre

Projektingenjör El

Ansök    Okt 31    Mondi Dynäs AB    Elektronikkonstruktör
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en miljöchef till Mondi Dynäs i Väja/Kramfors. Låter det intressant? Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anstäl... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en miljöchef till Mondi Dynäs i Väja/Kramfors. Låter det intressant? Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en mer säker och hållbar verksamhet som håller hög kvalitet i alla led, vilket innebär att:
du upprättar, kontrollerar, granskar och godkänner konstruktioner, konstruktionsberäkningar, dokumentation och ritningar för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarderna är uppfyllda för investeringsprojekt samt arbetsordrar.
du följer upp egna projekt med avseende på kostnader och utfall gentemot tidplan.
du håller dig ajour med aktuella regelverk inom disciplinen.
du stöttar övriga organisationen med ingenjörskompetens inom området.
du har regelbunden kontakt med beställare, entreprenörer och leverantörer inom ditt berörda arbetsområde.

Om dig
Till vårt team söker vi dig som har ett resultatinriktat och proaktivt arbetssätt och som drivs av utveckling och att se tydliga resultat. Vi tror att du är initiativtagande, självgående och trivs i en vardag där du får utmanas, utvecklas och bidra med din kompetens för verksamhetens utveckling.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare och är öppen och ärlig i din dialog med andra. Du bygger dina relationer genom kommunikation, tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser.
Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vidare innehar du en högskoleingenjörsexamen, eller har motsvarande utbildning inom el-automation eller styr- och reglerteknik, alternativt har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om det är en inriktning mot Papper- och massabruk.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Besök oss på vår hemsida för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att Marjo Carlson, tel. 070-377 06 64 eller Mats Andersson, 070-854 30 42, e-post: [email protected] Visa mindre

Utvecklingsinriktad miljöchef till Mondi Dynäs

Ansök    Okt 31    Mondi Dynäs AB    Miljöchef
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en miljöchef till Mondi Dynäs i Väja/Kramfors. Låter det intressant? Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anstäl... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en miljöchef till Mondi Dynäs i Väja/Kramfors. Låter det intressant? Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en miljöchef som ansvarar för Mondi Dynäs miljöarbete. Där ingår att leda och utveckla miljöarbetet framåt i nära samarbete med teknologiavdelningen och produktionsorganisationen. Som miljöchef bevakar du brukets miljöpåverkan, jobbar med ständiga förbättringar och har speciellt ansvar för uppföljning av miljön och gör miljörapporteringar till koncernen och myndigheter. Vidare ansvarar du för miljöledningssystemet och att det bedrivs enligt ISO 14001. I övrigt ingår att genom sin kunskap vara delaktig i olika projekt på både lokalt och centralt. Arbetet är självständigt och man kommer att ha stor frihet att planera sin dag. Du rapporterar till teknologichef och har ingen underställd personal.
Som Miljöchef ansvarar du bland annat för:
Att ta fram mål, följa upp, analysera och rapportera KPIer inom området
Ansvarig för att miljöledningssystemet lever upp till vår miljöcertifiering ISO 14001.
Att agera sakkunnig inom lagar, avtal och riktlinjer inom miljöområdet.
Kontakt- och talesperson mot myndigheter.
Ge stöd och råd till Produktions- och företagsledning i miljöfrågorOm dig
Din kunskap bygger på en Civilingenjörsexamen eller högskoleexamen inom miljö eller kemiteknik eller annan relevant utbildning. För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet från miljöarbete i processindustrin.
Du är en duktig kommunikatör som förstår vikten av trivsel på arbetsplatsen, god stämning och en bra arbetsmiljö. Vi tror att du kommer att trivas som miljöchef om du som person har en vilja att lära och utvecklas. Det är viktigt att du är samarbetsinriktad, lyhörd och lyssnar till olika intressenters åsikter för att arbeta fram en gemensam plan för anläggningen. Du trivs med varierande arbetsuppgifter som du tar dig an på ett strukturerat sätt och du känner dig trygg med att arbeta självständigt. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att ha goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och i skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Besök oss på vår hemsida klicka här för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att Mats Andersson, tel. 070-854 30 42, e-post: [email protected] Visa mindre

Project Management Officer till Mondi

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning av investeringsprojekt och drivs av att systematiskt planera, leda, kontrollera och utveckla verksamheten... Visa mer
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Vill du arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning av investeringsprojekt och drivs av att systematiskt planera, leda, kontrollera och utveckla verksamheten inom detta ansvarsområde? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker!
Ditt uppdrag
Då vår Project Management Officer går till annan tjänst inom företaget rekryterar vi nu en efterträdare. I rollen ingår framtagande och beredning av förslag till prioritering av investeringsbehov från avdelningarna och resurstillsättning av projekten. Du ansvarar för förvaltning och utveckling av projektstandarden och capexprocessen och leder Capexplaneringen utifrån avdelningarnas samlade behov. I rollen ingår även att överse att projekten har rätt kvalitet, kostnad och blir färdigställda i tid samt att stötta vår chef för CAPEX/IT gällande prioriterat investeringsbehov mot huvudkontoret i Wien. Du ansvarar även för att efterlevnaden av capexprocessen följs i samtliga projektfaser och tolkar och bevakar lagar och föreskrifter inom området.
Vem är du?
Vi tror att du kommer att trivas som Project Management Officer om du är en strukturerad, analytisk och kommunikativ person som har en vilja att inspirera och engagera medarbetare i arbetsområdet. Du är effektiv och resultatorienterad i ditt sätt att arbeta och har ett systematiskt och metodiskt arbetssätt som genomsyrar det du tar dig an. Vidare tror vi att du trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta med flera kontaktytor och använda din förmåga att kommunicera effektivt och tydligt.
Vi söker dig som har projektledarerfarenhet och har mycket goda kunskaper i MS Office och i det engelska språket. Vi ser även att du har goda kunskaper gällande anläggningsregister, databaser och underhållssystem.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, Mondi Jobs för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Karin Bergqvist på tel: 070-3772063 eller e-post: [email protected]
Sista ansökningsdag är 15 maj. Urval kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsmiljö & säkerhetssamordnare till Mondi Dynäs

Ansök    Aug 24    Mondi Dynäs AB    Arbetsmiljöingenjör
Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten... Visa mer
Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
På Mondi gör vi kraftpapper och arbetet är organiserat i team. Rollen som arbetsmiljö & säkerhetssmordnare är central i vår skiftorganisation och du arbetar nära säkerhetschefen och övriga medarbetare och entreprenörer. I den här rollen kommer du aktivt arbeta för att inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor.
I dina arbetsuppgifter ingår att på ett strukturerat sätt planera, utföra och följa upp säkerhetsarbetet inom företaget. Du bedömer och kartlägger risker och stöttar organisationen i att implementera och följa upp rutiner och föreskrifter.
Vidare agerar du sakkunnigt inom arbetsmiljö och säkerhet och utbildar och inspirerar personal, skyddsombud och entreprenörer i området.
Vem är du?
Vi tror att du kommer att trivas som samordnare inom arbetsmiljö och säkerhet om du är en kommunikativ person som har en vilja att inspirera och engagera medarbetare i arbetsområdet. Du har ett högt säkerhetstänk, är effektiv och inspirerande i ditt sätt att arbeta och har ett systematiskt och metodiskt arbetssätt som genomsyrar det du tar dig an. Vidare tror vi att du trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta med flera kontaktytor och använda din förmåga att kommunicera effektivt och tydligt.
Vi söker dig som innehar en utbildning inom arbetsmiljöområdet. Vidare är det meriterande om du har en utbildning som arbetsmiljöingengör och/eller har arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, Mondi Jobs för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta Säkerhetschef Jessica Kärrlander, [email protected] alt. 0612-83125.
Ansök snarast men dock senast 18 september, urval kan komma att ske löpande. Visa mindre

Automation/IT-chef till Mondi Dynäs

Ansök    Apr 19    Mondi Dynäs AB    Driftledare, IT
Har du ett stort intresse av att operativt driva IT och Operational technology (OT)? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord. Då vår IT-chef gått vidare till annan tjänst inom företaget rekryterar vi nu en efterträdare. Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internat... Visa mer
Har du ett stort intresse av att operativt driva IT och Operational technology (OT)? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord. Då vår IT-chef gått vidare till annan tjänst inom företaget rekryterar vi nu en efterträdare.
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en mer säker och hållbar verksamhet som håller hög kvalitet i alla led.
I ditt ansvarområde ingår att säkra tillgänglighet av Mondi Dynäs IT/OT-system, dess utveckling och förvaltning. Du kommer att sätta nivåer och bevaka standars inom området, inklusive att skapa strategiplaner för framtida investeringsbehov. I din arbetsgrupp, där det ingår åtta IT-ingenjörer, bidrar med utveckling samt optimerar behov av externa konsulter avseende kompetens och situation. Vidare ansvarar du för Dataprotection och Cybersecurity inom IT/OT. I rollen ingår också att vara avtalsägare gentemot våra leverantörer inom aktuellt område.
Du kommer att ha regelbunden kontakt med produktion och underhåll som är huvudsakliga beställare av våra tjänster och kompetens. I rollen innefattas också kontakt med externa leverantörer och konsulter gällande våra licenser och system.
Vem är du?
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser. Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare, är öppen och ärlig i din dialog med andra samt har en förståelse för att människors olikheter, bakgrunder och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas. Du bygger dina relationer genom kommunikation, tillit, inkludering och respekt för människors olikheter.
Vi ser att du är en person som motiveras av ständig förbättring och att nå de uppsatta målen. Tillsammans med oss tar du ansvar för att uppgifter slutförs i tid och med hög kvalitet och du trivs som bäst när du får utmanas i din roll och möjlighet att agera och göra skillnad.
Till oss tar du med dig en ingenjörsexamen med inriktning IT eller automation och/eller så har du yrkeserfarenheter från liknande verksamheter. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår (Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kontakt
Vid frågor, kontakta AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 – 377 20 63. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag!
Sista ansökningsdag är 15 maj.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsmiljö & säkerhetssamordnare till Mondi Dynäs

Ansök    Apr 19    Mondi Dynäs AB    Arbetsmiljöingenjör
Mondi Dynäs rustar för framtiden och investerar i fabriken i Kramfors. Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern... Visa mer
Mondi Dynäs rustar för framtiden och investerar i fabriken i Kramfors. Vill du vara med och inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
På Mondi gör vi kraftpapper och arbetet är organiserat i team. Rollen som arbetsmiljö & säkerhetssmordnare är central i vår skiftorganisation och du arbetar nära säkerhetschefen och övriga medarbetare och entreprenörer. I den här rollen kommer du aktivt arbeta för att inspirera och skapa engagemang för arbetsmiljö och säkerhetsfrågor.
I dina arbetsuppgifter ingår att på ett strukturerat sätt planera, utföra och följa upp säkerhetsarbetet inom företaget. Du bedömer och kartlägger risker och stöttar organisationen i att implementera och följa upp rutiner och föreskrifter.
Vidare agerar du sakkunnigt inom arbetsmiljö och säkerhet och utbildar och inspirerar personal, skyddsombud och entreprenörer i området.
Vem är du?
Vi tror att du kommer att trivas som samordnare inom arbetsmiljö och säkerhet om du är en kommunikativ person som har en vilja att inspirera och engagera medarbetare i arbetsområdet. Du har ett högt säkerhetstänk, är effektiv och inspirerande i ditt sätt att arbeta och har ett systematiskt och metodiskt arbetssätt som genomsyrar det du tar dig an. Vidare tror vi att du trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta med flera kontaktytor och använda din förmåga att kommunicera effektivt och tydligt.
Vi söker dig som innehar en utbildning inom arbetsmiljöområdet. Vidare är det meriterande om du har en utbildning som arbetsmiljöingengör och/eller har arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, Mondi Jobs för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta Alexandra Köhn, tel 070 287 39 30l. e-post: [email protected]
Ansök snarast men dock senast 8 maj, urval kan komma att ske löpande. Visa mindre

Processingenjör Energi & återvinning till Mondi Dynäs

Har du ett stort intresse för att utveckla och optimera tekniska processer? Mondi växer och nu söker vi en processingenjör till energi och återvinningen som vill vara en viktig del av vår spännande förändringsresa. Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mond... Visa mer
Har du ett stort intresse för att utveckla och optimera tekniska processer? Mondi växer och nu söker vi en processingenjör till energi och återvinningen som vill vara en viktig del av vår spännande förändringsresa.
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Till vårt team söker vi dig som vill vara en viktig pusselbit i vår utvecklingsresa framåt där vi ska stärka och optimera produktionsprocessen för sodapannan samt lut och kraft. Som processingenjör på energi och återvinningen ansvarar du för att produktionsenheten når våra uppställda produktions-och kvalitetsmål. Du säkerställer att vi driver en säker och optimal verksamhet inom ansvarsområdet med avseende på arbetsmiljö och säkerhet, kvalitet, miljö, energi, produktion och ekonomi.
Till dina uppgifter hör också:
• Att medverka till ett arbetsklimat inom avdelningen med god ordning och reda, där medarbetarna trivs och utvecklas.
• Initiera leda och medverka samt ansvara för aktiviteter i syfte att ständigt förbättra tidstillgänglighet, kapacitet och kvalitetsutfall inom arbetsområdet
• Aktivt lösa drift- & processproblem i samarbete med organisationen
• Säkerställa implementering av beslutade processändringar
• Säkerställa att beslutade standarder och instruktioner upprättas, efterlevs och hålls aktuella
• Medverka i projekt som berör befattningsområdet och som har påverkan på processen
• Att baserat på processdata analysera och föreslå förändringar
• Driva utveckling av skiftlagens arbetssätt i samarbete inom driftledningen i arbetsområdet.
Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom kemiteknik eller liknande och det är en fördel om du har en teknisk bakgrund inom process- eller kraftindustri.
Vi på Mondi behöver dig som motiveras av ständig förbättring och att nå uppsatta mål. Du drivs av att åstadkomma goda resultat, har en förmåga att omsätta teoretisk kunskap till praktiskt arbete och kan se produktionen utifrån ett helhetsperspektiv. För att trivas i rollen som processingenjör behöver du ha ett systematiskt och strukturerat arbetssätt samtidigt som du trivs med att utmanas professionellt och ha möjlighet att agera och göra skillnad.
På Mondi bryr vi oss om varandra och vi ser det som viktigt att du, tillsammans med oss, bidrar till en öppen och ärlig dialog som leder till goda relationer, såväl internt som externt. Du respekterar andras olikheter och bakgrunder, uppskattar mångfald och ser det som en fördel att alla kan bidra med olika erfarenheter. Vidare har du god kommunikativ förmåga och är van att arbeta både självständigt och i team. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår (Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kontakt
Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering och har du frågor är du välkommen att kontakta Cathrine Lind på tel: 070-5770618, e-post: [email protected] eller Pär Gårdbro på tel: 070-2688076, e-post: [email protected]
Sista ansökningsdag är 15 maj. Urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

El- och instrumenttekniker till Mondi

Ansök    Apr 18    Mondi Dynäs AB    Industrielektriker
Mondi Dynäs rustar för framtiden och vi behöver nu fler elektriker och instrumenttekniker till vårt pappersbruk. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder.... Visa mer
Mondi Dynäs rustar för framtiden och vi behöver nu fler elektriker och instrumenttekniker till vårt pappersbruk. Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Rollen som el och instrumenttekniker på Mondi är utvecklande och varierande och du blir en viktig pusselbit i vår organisation där vi arbetar för att underhålla och utveckla vår el och instrumentutrustning. Arbetsuppgifterna omfattar mindre nyinstallationer, felsökning, drifttagning och incheckning av ny utrustning och servicearbeten inom området. Du arbetar i ett team med erfarna elektriker och instrumenttekniker där du får möjlighet att bidra till Mondis fortsatta utvecklingsresa framåt.
Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss på Mondi. Vi tror att du är en noggrann person som alltid strävar efter att göra dina arbetsuppgifter helhjärtat och som sätter säkerheten främst. Du har ett systematiskt arbetssätt, är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team. Eftersom komplexa situationer kan uppstå i arbetet är det viktigt att du har en god initiativförmåga och är duktig på att arbeta lösningsorienterat tillsammans med andra.
För att lyckas i rollen ser vi att du har en gymnasieutbildning inom el i grunden. Det är meriterande om din bakgrund även innefattar erfarenhet inom styr och reglerteknik. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på vår karriärsida, mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta Marjo Carlson, tel. 070-377 06 64, e-post: [email protected] eller Mats Andersson, tel 070-854 30 42. e-post: [email protected]
Ansök snarast men dock senast 15 maj. Urval kan komma att ske löpande. Visa mindre

Processingenjör PM5 till Mondi i Kramfors

Är du en teknikintresserad eller nyexaminerad ingenjör som vill växa med oss på Mondi Dynäs? Nu söker vi dig som vill vara del av en ny spännande utveckling inom pappersproduktion. Vi rekryteringar nu en processingenjör till vår ena pappersproduktionslina, PM5, som är en högkvalitativ pappersmaskin för säck- och specialkraftpapper och tillverkar världens starkaste papper. Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten... Visa mer
Är du en teknikintresserad eller nyexaminerad ingenjör som vill växa med oss på Mondi Dynäs? Nu söker vi dig som vill vara del av en ny spännande utveckling inom pappersproduktion. Vi rekryteringar nu en processingenjör till vår ena pappersproduktionslina, PM5, som är en högkvalitativ pappersmaskin för säck- och specialkraftpapper och tillverkar världens starkaste papper.
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Vi är på en förändringsresa och till den nya organisationen söker vi efter en eldsjäl som vill utvecklas i en spännande roll där du arbetar för att utveckla och optimera processer. Arbetet som processingenjör innebär i första hand att stärka och optimera produktionsprocessen för papperstillverkningen samt bidra till att enheten når uppställda produktions- och kvalitetsmål. Det innebär att du medverkar till ett proaktivt säkerhetsarbete på avdelningen där du samarbetar med andra för att aktivt lösa drift- och processproblem.
Till dina uppgifter hör också:
*Följa upp standardiseringen
*Analysera och följa upp data
*Identifiera förbättringsområden
*Driva utvecklingsprojekt.
Rollen innebär många kontaktytor och du kommer att ha ett nära samarbete med bland annat vår teknologiavdelning och marknadsavdelning. I denna tjänst rapporterar du till linjechefen. Tjänsten innebär en del resor.
Vem är du?
Vi på Mondi välkomnar dig som motiveras av ständig förbättring och att nå uppsatta mål. Du har en förmåga att förstå och ta till dig strukturer och sätta dem i ett större sammanhang samtidigt som du trivs med att utmanas och ha möjlighet att agera och göra skillnad. På Mondi bryr vi oss om varandra och vi ser det som viktigt att du, tillsammans med oss, bidrar till en öppen och ärlig dialog som leder till goda relationer, såväl internt som externt. Du respekterar andras olikheter och bakgrunder, uppskattar mångfald och ser det som en fördel att alla kan bidra med olika erfarenheter.
Till vårt team söker vi dig som har en avslutad teknisk utbildning, gärna inom kemi, eller en liknande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av processindustrin ser vi det som ett plus, men det är inget krav för tjänsten. Vi välkomnar främst dig med rätt inställning och utbildning.
Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår (Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering och har du frågor är du välkommen att ringa Alexandra Köhn, 070-2873930, [email protected] eller Karin Frisendahl, 070-3774546, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag men senast den 8 maj. Visa mindre

Projektingenjör Mekanik till Mondi i Kramfors

Har du stort intresse av att framgångsrikt leda och driva projekt för att bidra till verksamhetens utveckling? Då kan det här vara intressant för dig! Vi söker dig som uppskattar och trivs i en roll där du får bidra med expertis och vara teknisk support. Här har du möjligheten att vara med och påverka vår fortsatta framtidsresa! Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbru... Visa mer
Har du stort intresse av att framgångsrikt leda och driva projekt för att bidra till verksamhetens utveckling? Då kan det här vara intressant för dig! Vi söker dig som uppskattar och trivs i en roll där du får bidra med expertis och vara teknisk support. Här har du möjligheten att vara med och påverka vår fortsatta framtidsresa! Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
I rollen som projektingenjör ingår engineering och att bidra med expertis och teknisk support gällande olika investeringsprojekt. Som projektingenjör utför du konstruktion och driver utredningsprojekt i syfte att identifiera tekniska lösningar och kostnadskalkyler. Vidare upprättar och kontrollera du konstruktionsberäkningar och ritningar, för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarder är uppfyllda. Du upprättar handlingsplaner för investeringsprojekt och arbetar med uppföljning av projekten. Du rapporterar till vår chef för Capex Support och är en del av en grupp om nio kollegor.
Vem är du?
För att trivas hos oss tar du med dig:
En högskoleingenjörsexamen inom mekanik och/eller tryckkärl, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig
God kunskap om mekanisk utrustning inom arbetsområdet.
Goda kunskaper i projektledning samt god vana att driva och leda projekt.

Erfarenhet från processindustrin eller papper/massabruket är meriterande samt erfarenhet från arbete med AutoCad. Vidare är det meriterande om kunskaper om tryckkärlförordningen finns.
Vi tror att du är en person med ett strukturerat arbetssätt som gillar samarbete med andra. Du är noggrann och känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter som du gör och har ett stort säkerhetsfokus
Du har förmågan att anpassa din kommunikation till mottagaren och är öppen, ärlig och trovärdig. Du har också förståelsen för att människors olikhet, bakgrund och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas, och säkerställer därför att alla har förstått varandra. Du är empatisk och lyhörd i ditt sätt att samarbeta och interagera med andra. Du har ett inkluderande och respektfullt sätt, gentemot dina medarbetare/kollegor och är bra på att bygga förtroendefulla relationer.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på www.mondigroup.com för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vid frågor, kontakta Ulrika Nilsson, 070-605 23 23 [email protected] på Jefferson Wells. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast den 15 maj. Visa mindre

Projektingenjör El till Mondi Dynäs

Har du ett stort intresse för ditt yrkesområde och trivs med att driva projekt och bidra med din tekniska kunskap och expertis? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord. Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 2... Visa mer
Har du ett stort intresse för ditt yrkesområde och trivs med att driva projekt och bidra med din tekniska kunskap och expertis? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord.
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en mer säker och hållbar verksamhet som håller hög kvalitet i alla led.
Som projektingenjör på
• Upprätta, kontrollera, granska och godkänna konstruktioner, konstruktionsberäkningar, dokumentation och ritningar för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarderna är uppfyllda för investeringsprojekt samt arbetsordrar.
• Följa upp egna projekt med avseende på kostnader och utfall gentemot tidplan.
• Hålla sig ajour med aktuella regelverk inom disciplinen.
• Stötta övriga organisationen med ingenjörskompetens inom området.
Du kommer att ha regelbunden kontakt med beställare, entreprenörer och leverantörer inom ditt berörda arbetsområde.
Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett resultatinriktat och proaktivt arbetssätt och som drivs av utveckling och att se tydliga resultat. Vi tror att du är initiativtagande, självgående och trivs i en vardag där du får utmanas, utvecklas och bidra med din kompetens för verksamhetens utveckling.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är en lagbyggare och är öppen och ärlig i din dialog med andra. Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser. Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vidare innehar du en högskoleingenjörsexamen, eller har motsvarande utbildning inom el-automation eller styr- och reglerteknik, alternativt har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om det är en Inriktning mot Papper- och massabruk. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår (Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kontakt
Vid frågor, kontakta Marjo Carlson på Jefferson Wells, tel: 070 – 377 20 63, e-post: [email protected]
Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag!
Sista ansökningsdag är 15 maj.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-specialist till Mondi i Kramfors

Har du ett stort intresse av att arbeta inom HR-området, genom att stötta organisationen i organisatoriska och arbetsrättsliga frågor? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord. Vi utökar nu vårt team genom att rekrytera en HR-specialist. Välkommen till oss på Mondi! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi ti... Visa mer
Har du ett stort intresse av att arbeta inom HR-området, genom att stötta organisationen i organisatoriska och arbetsrättsliga frågor? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord. Vi utökar nu vårt team genom att rekrytera en HR-specialist.
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en än mer säker, hållbar produktion som håller hög kvalitet i alla led. Du är underställd HR-chefen och arbetar nära övriga i HR-teamet.
I ditt ansvarområde ingår att ge stöd och råd till organisationens chefer inom HR-området, genom att följa och agera sakkunnig inom företagets HR-processer såsom rekrytering, medarbetarutveckling, rehabilitering, kompetens- och bemanningsplanering[AB1] . Du kommer också driva och implementera HR-relaterade förbättringsprojekt. Du kommer också att vara med i utvecklingen att ytterligare utveckla och digitalisera företagets process för kompetensuppföljning och utbildning. Du stödjer arbetsgivaren i fackliga förhandlingar samt agerar sakkunnig inom arbetsrätt och avtalsfrågor.
I rollen kommer du främst att arbeta mot chefer och medarbetare inom produktionen, där du coachar, utbildar och stödjer din kollegorna inom deras verksamhet. Du har även kontakt med fackliga företrädare och skyddsombud.
Vem är du?
Vi tror att du kommer att uppskatta att arbeta hos oss om du, liksom vi, motiveras av ständiga förbättringar och att nå de uppsatta målen. Du trivs som bäst när du får utmanas i din roll och när det finns mäjlighet att agera och göra skillnad. Vidare har du ett högt säkerhetstänk. Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk för ohälsa, säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.
Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är öppen och ärlig i din dialog med andra, har hög integritet samt en förståelse för att människors olikheter, bakgrunder och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas. Du bygger dina relationer genom tillit, inkludering och respekt för människors olikheter. Vi hoppas att du, liksom vi, tycker det är viktigt att vi agerar tillsammans, oberoende av roll i verksamheten.
Vidare har du:
En eftergymnasial utbildning med beteendevetenskaplig inriktning
Några års yrkeserfarenhet inom HR, gärna från en verksamhet med skiftgång.
Ett strukturerat och metodiskt arbetssätt

Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår (Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kontakt
Vid frågor, kontakta AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 – 377 20 63. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag!
Sista ansökningsdag är 15 maj.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpsexpert till Mondi Dynäs

Ansök    Apr 18    Mondi Dynäs AB    Inköpare
Vill du vara med och utveckla Mondi Dynäs i Kramfors och bidra med dina erfarenheter inom Inköp? Motiveras du av att arbeta med förhandlingar och där du får vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Förutom det faktum att du får jobba för en internationell aktör är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya utmaningar. Låter det spännande? I så fall tror vi att jobbet som Inköpare på Mondi Group i Kramfors kan vara något för dig! Välkom... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Mondi Dynäs i Kramfors och bidra med dina erfarenheter inom Inköp? Motiveras du av att arbeta med förhandlingar och där du får vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Förutom det faktum att du får jobba för en internationell aktör är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya utmaningar. Låter det spännande? I så fall tror vi att jobbet som Inköpare på Mondi Group i Kramfors kan vara något för dig!
Välkommen till oss på Mondi!
Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.
Ditt uppdrag
Rollen som Inköpare är både spännande och utmanande. Som Inköpare på Mondi Dynäs i Kramfors kommer du bland annat att ansvara för upphandlingar av större karaktär, du arbetar med olika interna kontaktytor för att kunna skapa underlag till offertförfaranden samt förhandlingar. Du driver hela inköpsflödet och en viktig uppgift som Inköpare är att du följer och säkrar inköpsprocessen enligt de lagar, lokala regler och policys som finns. Rollen innebär också att du formar och tar fram avtal samt följer upp och hanterar eventuella reklamationer.
Vem är du?
Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för större inköp. Är du en självgående person som även har god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss. För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv och har en vana av att arbeta i större affärssystem, som exempelvis SAP. En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet och du har en hög administrativ förmåga. Du har ett tekniskt intresse och en relevant akademisk utbildning på lägst kandidatnivå. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare och gärna inom pappersindustri. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Grow
Alla våra medarbetare är viktiga – för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.
Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.
Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.
Besök oss på på www.mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Vid frågor, kontakta Helen Eklid, 072-226 61 81, [email protected] på Jefferson Wells. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast 15 Maj. Visa mindre

Mondi söker en automationsingenjör till Dynäs!

Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. Vi s... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.
Vi söker nu en DCS-ingenjör till vår Automation/IT-avdelning! Du kommer att jobba med programutveckling, underhåll och felsökning på våra styr- och drivsystem (ABB och Siemens). Ditt fokus kommer att vara att tillsammans med produktionsledningen utveckla och förbättra vår process för att hitta automationslösningar som samtidigt minimerar belastningen på miljön.
Vi söker dig som är utbildad automationsingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Siemensutrustningen styr i huvudsak utrustning i pappersbruket, så erfarenhet från papperstillverkning med pappersmaskindrivsystem och rullmaskiner är meriterande.
Vi söker en ansvarsfull, drivande, serviceinriktad person som har lätt att samarbeta med andra. Du är van att jobba i projekt och har goda kunskaper i engelska, kunskaper i tyska är meriterande. I tjänsten ingår beredskapstjänst som för närvarande infaller var sjunde vecka.
Vi värdesätter din ambition av att på sikt bo och verka i regionen.
Kontakt
Vid frågor, kontakta Johan Peterson, 0612-833 62. Sista ansökningsdag är 6 december 2021. Varmt välkommen med din ansökan!
Grow
Vi erbjuder:
Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete inom en internationell koncern
Spännande nationella och internationella karriärs- och utvecklingsmöjligheter
Ett omfattande utbildnings- och utvecklingsprogram, bland annat inom vår egna Mondi Academy

Create
Hos oss kommer du att få:
Utgöra en viktig del för vår process och vår utveckling
Mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling
Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt

Inspire
Du kan se fram emot:
En arbetsplats där säkerheten går främst
Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor
En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten Visa mindre

Mondi söker Säkerhetskoordinator till Dynäs

Ansök    Mar 19    Mondi Dynäs AB    Arbetsmiljöingenjör
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. Är d... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.
Är du en tydlig och kommunikativ person med stort säkerhetsfokus, som drivs av att inspirera och lära andra? Är du metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt och motiveras av att implementera och följa upp rutiner och föreskrifter inom säkerhetsområdet?
Vi söker en Säkerhetskoordinator till vår avdelning Säkerhet & Hälsa!
Som Säkerhetskoordinator är ditt uppdrag att stödja organisationen i att implementera och följa upp rutiner och föreskrifter som uppsatts från koncern, lagar och ledning. Du agerar sakkunnig inom säkerhet- och tillståndsfrågor och utbildar och coachar personal, entreprenörer och skyddsombud i området. Vi ser därför att du är en god kommunikatör med förmåga att motivera och inspirera andra. I rollen ingår både att planera, utföra och följa upp säkerhetsarbetet och du behöver därav vara tydlig, systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt. I rollen ingår även att bedöma risker och utveckla och implementera rutiner. Du har ett högt säkerhetstänk, agerar kravställare i projekt och genomför uppföljning av såväl säkerhetskrav, utrustning som arbetssätt.
Vi värdesätter din ambition av att på sikt bo och verka i regionen. Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, som alltid sätter säkerheten främst. Du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella, och där historien möter framtiden. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi Academy - där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!
Kontakta oss!
Vid frågor, kontakta gärna vår chef för Säkerhet & Hälsa Helena Boman, 0612-83 208, [email protected]. Sista ansökningsdag är 15 april 2021. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Mondi på www.mondigroup.com. Visa mindre

Är du Mondi Dynäs nya Fiberlinjechef?

Ansök    Mar 18    Mondi Dynäs AB    Teamledare
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftkapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Koncernens viktigaste enheter är lokaliserade i centrala Europa, Ryssland, Nordamerika och Sydafrika. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftkapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Koncernens viktigaste enheter är lokaliserade i centrala Europa, Ryssland, Nordamerika och Sydafrika. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.
Är du en erfaren och säkerhetsmedveten ledare som är intresserad av personlig utveckling i en global koncern? Har du stor teknisk kunskap och flera års erfarenhet av massatillverkning?
Vi söker en Fiberlinjechef! I rollen ingår att planera och bedriva vår massaproduktion på kort och medellång sikt så att våra mål och nyckeltal uppnås. Mondi Dynäs genomför just nu en förstudie inför en uppgradering av anläggningen, detta kan vara ett unikt tillfälle att bidra till framtida tillväxt. Häng med oss på en spännande resa!
Vad är det vi söker efter?
Vi söker dig som med ett stort engagemang och hög integritet, som effektivt och resultatinriktat kan leda och organisera tekniker, ingenjörer och operatörer inom området. Genom din säkerhetsmedvetenhet och din höga tekniska kunskap kan du bidra till att optimera vår massaproduktionsprocess på ett säkert, miljö- och kostnadseffektivt sätt. Du har ett stort intresse för personlig utveckling och flera års erfarenhet av massatillverkning.
Du har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen, eller annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Inriktning mot Pappers- och massabruk är meriterande.
Vi erbjuder ett intressant uppdrag med mycket eget ansvar och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, som alltid sätter säkerheten främst. Du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella, och där historien möter framtiden.
Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi Academy - där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!
Kontakta oss
Vid frågor, kontakta Produktionschef Lars-Erik Djupenström, 0612-83 200, [email protected]. Sista ansökningsdag är den 30 april 2021. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Mondi www.mondigroup.com. Visa mindre

Mondi Dynäs söker Samordnare Ledningssystem

Ansök    Maj 10    Mondi Dynäs AB    Kvalitetssamordnare
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. Är d... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.
Är du en strukturerad och analytisk person med ett metodiskt förhållningssätt? Eftersträvar du hög kvalitet i ditt arbete och drivs av att inspirera och lära andra? Är du tydlig och kommunikativ och söker en samordnande roll med ett stort eget ansvar?
Vi söker en samordnare för vårt ledningssystem!
Som samordnare för vårt ledningssystem är ditt uppdrag att stödja företagsledningen avseende ledningssystemets prestanda. Du samordnar och administrerar dokumenthanteringssystemet och organiserar externa revisioner av ledningssystemet. Du bevakar löpande att interna revisoner bedrivs enligt plan och introducerar medarbetare i ledningssystemet. Du genomför projekt och uppdrag i överensstämmelse med upprättade projektrutiner. Rollen ingår i vår avdelning Teknologi och Miljö och du deltar i den avdelningens ledningsgruppsarbete.
Rollen förutsätter en relevant gymnasial utbildning och att du har arbetat ett antal år med kvalificerat administrativt arbete. Du behöver ha erfarenhet av ledningssystem och gärna ha drivit projekt. Vi värdesätter dina kunskaper inom dokumenthantering. Revisionsutbildning är meriterande.
Vi värdesätter din ambition av att på sikt bo och verka i regionen. Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, som alltid sätter säkerheten främst. Du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella, och där historien möter framtiden. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi Academy - där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!
Kontakta oss!
Vid frågor, kontakta gärna vår chef för Teknologi och Miljö Andreas Stattin, 0612-83 181, [email protected]. Sista ansökningsdag är 6 juni 2021. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Mondi på www.mondigroup.com.
-------------------------------
Grow
Vi erbjuder:
- Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete inom en internationell koncern
- Spännande nationella och internationella karriärs- och utvecklingsmöjligheter
- Ett omfattande utbildnings- och utvecklingsprogram, bland annat inom vår egna Mondi Academy
Create
Hos oss kommer du att få:
- Utgöra en viktig del för vår process och vår utveckling
- Mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling
- Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt
Inspire
Du kan se fram emot:
- En arbetsplats där säkerheten går främst
- Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor
- En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten Visa mindre

Continuos Improvement Manager

Ansök    Okt 14    Mondi Dynäs AB    Produktutvecklare
Mondi is a global leader in packaging and paper with over 100.000 customized innovative solutions that are sustainable by design. Our group employs around 26.000 people in more than 100 operations in over 30 countries. What are we looking for? - Someone who can facilitate and embed Mondi’s continuous improvement techniques within the Dynäs Pulp and Paper operations in a safe and sustainable manner - Identify and facilitate continuous improvement activities... Visa mer
Mondi is a global leader in packaging and paper with over 100.000 customized innovative solutions that are sustainable by design. Our group employs around 26.000 people in more than 100 operations in over 30 countries.
What are we looking for?
- Someone who can facilitate and embed Mondi’s continuous improvement techniques within the Dynäs Pulp and Paper operations in a safe and sustainable manner
- Identify and facilitate continuous improvement activities within the kraft paper production process from the wood yard to the paper machines
- Support mill development especially in harnessing the paper machine capacity
- Knowledge and significant track record of successively using manufacturing excellence tools, such as 6-sigma, Continuous and Deliberate improvement, RCFA and
Total Productive Maintenance
- Knowledge and extensive experience of Kraft Paper manufacturing
- Experience of large paper & pulp conversion projects
- Appropriate higher education (university) degree in the field of technology (additional management degree is a plus)
- International network
- Strong communication- and teaching skills
- Located in Dynäs, in the High Coast, Sweden.
We strive to create a culture that inspires our people to reach their full potential. Going the extra mile – for colleagues and customers – our people are what drives our passion for performance, and are the key ingredient of Mondi’s success. Be part of our future.
Get in touch
If you have any questions, please contact Lars Nilsing, HR Regional Manager, 0612-83 000. The last day to apply is 1st of November 2020. We look forward to your application!


Grow
- A world of opportunities available at home and abroad
- Strength is our strength. Play a key role in improving our operations for future growth
Create
- Be part of our vision to contribute to a better world
- Work in a high-tech digitally enabled environment
- Work on challenging projects
Inspire
- The safety and well being for our people is our number one priority
- Join a dynamic and supportive culture
- We are collaborators and team players
- We strive for a culture of diversity and inclusion Visa mindre

Är du Mondi Dynäs nya Linjechef?

Ansök    Dec 20    Mondi Dynäs AB    Teamledare
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. ?Ä... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.


?Är du en driven och engagerad ledare med erfarenhet inom papperstillverkning? Då kan du vara Mondi Dynäs nya linjechef! Rollen innebär att du har det övergripande ansvaret för pappersproduktionen vid en av våra pappersmaskiner, med fokus på säkerhet, kvalitet och produktivitet.
Du har fullt personal- och budgetansvar för ditt driftteam och du rapporterar direkt till produktionschefen.


Vad är det vi söker efter?
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är drivande och resultat- och relationsorienterad. Du har goda ledaregenskaper och ett genuint intresse för säkerhetsarbete, personal- och produktionsutveckling.


I övrigt ser vi att du har civilingenjörsexamen inom kemi- eller maskinteknik eller motsvarande, alternativt väldokumenterad erfarenhet från motsvarande verksamhetsområde. För att lyckas i tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet från ledande befattning inom massa/pappersindustri.


Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, som alltid sätter säkerheten främst. Du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella, och där historien möter framtiden. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi Academy - där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!


Kontakt
Vid frågor, kontakta produktionschef John Werner, 0612-83210, [email protected]. Sista ansökningsdag är 5 januari 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Mondi www.mondigroup.com.


Grow
Vi erbjuder:
- Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete inom en internationell koncern
- Spännande nationella och internationella karriärs- och utvecklingsmöjligheter
- Ett omfattande utbildnings- och utvecklingsprogram, bland annat inom vår egna Mondi Academy


Create
Hos oss kommer du att få:
- Utgöra en viktig del för vår process och vår utveckling
- Mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling
- Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt


?Inspire
Du kan se fram emot:
- En arbetsplats där säkerheten går främst
- Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor
- En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten Visa mindre

Utvecklas med Mondi Dynäs i sommar!

Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. Mo... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.


Mondi Dynäs söker semestervikarier för våren och sommaren 2020, för perioden februari-augusti. Vi söker tjejer och killar med olika bakgrund och erfarenheter, som är pålitliga, utvecklingsbenägna och gillar att samarbeta med andra. Dessutom ger vi möjlighet till ett internationellt utbyte. Så kom och utvecklas med oss!


Vad söker vi efter?
- Operatörer till vårt massa- och pappersbruk samt truck- och traktorförare till vårt renseri och vår utlastningsavdelning. Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och är engagerad, hänsynsfull och duktig på att ta ansvar. Som operatör bör du trivas med och ha förutsättning för att arbeta i skift, tillsammans med andra. För tjänsterna som truck- och traktorförare är B-körkort ett krav och på renseriet krävs även tidigare erfarenhet.


- Kandidater till Mondi Dynäs utbytesprogram med systerbruket Frantschach i Österrike. Du får möjlighet till ett fyra veckor långt internationellt utbyte inom pappersindustrin. Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet.


Ange vilken tjänst du söker i din ansökan. Välkommen med din ansökan senast den 19 januari 2020!


Grow
Vi erbjuder: 
- En ingång till ett intressant framtidsföretag som gör världen mer hållbar  
- Ett ansvarsfullt arbete omgiven av kompetenta kollegor
- Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella 


Create
Hos oss kommer du att få: 
- Möjlighet att lära dig mer om en spännande tillverkningsprocess
- Ett intressant uppdrag hos en av regionens största arbetsgivare
- Vara del av ett arbetslag och bidra till såväl gruppens som företagets framgång


Inspire
Du kan se fram emot: 
- En arbetsplats där din säkerhet går främst 
- Verksamhetsnära arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor
- En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten Visa mindre

Mondi Dynäs söker drifttekniker

Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. Vi... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.


Vi söker nu två drifttekniker! I tjänsten ingår felsökning och FU-arbete inom arbetsområdet samt att delta i processutvecklingen inom arbetsområdet. Du deltar vidare i, och är behjälplig vid, uppstart efter driftstopp och är behjälplig inom andra arbetsområden i fabriken vid behov. I rollen ingår även att utforma, uppdatera och följa upp avställningsrutiner inom arbetsområdet och att följa och bevaka säkerhets- och ordningsföreskrifter.


Till en början kommer du att ha en handledare som vägleder dig i dina nya arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Teknikerna rapporterar till Linjechef för Återvinningen respektive för Fiberlinjen.


Vad är det vi söker efter?
För att lyckas i rollen har du ett gediget tekniskt intresse och förmåga att förstå komplexa samband. Du har tekniskt gymnasium i grunden samt påbyggnad i form av driftteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som operatör inom pappers- och massaindustrin.


Som person är du strukturerad, problemlösande och nyfiken på att lära dig nya tekniska arbetsuppgifter, såväl i teorin som i praktiken. Du tycker om att samarbeta med andra personer, är engagerad och har en positiv inställning till ditt arbete. Vidare har du förmågan att vara lugn och systematisk i akuta situationer för att klara av det ansvar befattningen innebär. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, flexibilitet och helhetsperspektiv viktiga förmågor.


Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, som alltid sätter säkerheten främst. Du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella, och där historien möter framtiden. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi Academy - där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!


Kontakt
Vid frågor, kontakta gärna Mondi Dynäs HR-avdelning, kontaktperson Erika Lundin, 0612-83 221, [email protected]. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 6 januari 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Mondi www.mondigroup.com. 
 
Grow
Vi erbjuder: 
- Ett ansvarsfullt arbete inom en internationell koncern
- Spännande nationellt och internationellt utbyte inom koncernen
- Ett omfattande utbildnings- och utvecklingsprogram, bland annat inom vår egna Mondi Academy


Create
Hos oss kommer du att få: 
- Utgöra en viktig del för vår process och vår utveckling
- Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt
- Mycket eget ansvar och stimulerande arbetsuppgifter


Inspire
Du kan se fram emot: 
- En arbetsplats där din säkerhet går främst 
- Verksamhetsnära arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor
- En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten Visa mindre

Mondi söker två processingenjörer till Dynäs!

Mondi Dynäs söker två projektingenjörer!

Ansök    Dec 20    Mondi Dynäs AB    Elkonstruktör
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert. Vi... Visa mer
Mondi Dynäs AB är en av världens största tillverkare av oblekt kraftpapper och specialkraftpapper. Du hittar oss strax utanför Kramfors, i vackra Höga Kusten, och vi har cirka 300 anställda. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med ungefär 26 000 anställda i fler än 30 länder. Hos Mondi går säkerheten främst och vårt viktigaste och främsta mål är att alla våra medarbetare och entreprenörer arbetar säkert och kommer hem säkert.


Vi utökar vår organisation och söker två projektingenjörer inom el respektive mek/tryckkärl!


Är du en driven och noggrann person som söker nya utmaningar? Tjänsterna passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett stort lokalt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig.


I projektingenjörens roll ingår engineering inom respektive område, och att bidra med expertis och teknisk support gällande olika investeringsprojekt. Som projektingenjör utför du konstruktion och driver utredningsprojekt i syfte att identifiera tekniska lösningar och kostnadskalkyler. Vidare upprättar och kontrollerar du konstruktionsberäkningar och ritningar, för att säkerställa att teknik och kvalitetsstandarder är uppfyllda. Du upprättar handlingsplaner för investeringsprojekt och arbetar med uppföljning av projekten.


Du rapporterar till vår chef för Asset Support och är del av en grupp om åtta kollegor.


Vad är det vi söker efter?


Du har en högskoleingenjörsexamen inom el-automation eller styr- och reglerteknik alternativt mekanik och/eller tryckkärl, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Inriktning mot pappers- och massabruk är meriterande för båda tjänsterna.


För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och gillar samarbete med andra. Du är noggrann och känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter som du gör. Du har stort säkerhetsfokus och tycker om att kommunicera med andra.


Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, som alltid sätter säkerheten främst. Du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella, och där historien möter framtiden. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi Academy - där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!


Kontakt
Vid frågor, kontakta gärna vår chef för Asset Support Marcus Fridlund, 0612-83 091, [email protected]. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Mondi www.mondigroup.com. 
 


Grow
Vi erbjuder: 
- Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete inom en internationell koncern
- Spännande nationella och internationella karriärs- och utvecklingsmöjligheter
- Ett omfattande utbildnings- och utvecklingsprogram, bland annat inom vår egna Mondi Academy


Create
Hos oss kommer du att få: 
- Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt
- Mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling
- Utgöra en viktig del för vår process och vår utveckling


Inspire
Du kan se fram emot: 
- En arbetsplats där din säkerhet går främst 
- Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor
 - En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten Visa mindre